Jokić i Lilard (Foto: AFP)
Jokić i Lilard (Foto: AFP)

Lilard pred okršaj sa Jokićem: Neću da mislim ko im nedostaje, jer MVP je na parketu

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.05.21. | 00:57

Košarkaš Portlanda smatra da centar Denvera treba da dobije nagradu za najboljeg košarkaša sezone

Medžik Džonson, Stiv Neš, Majkl Meloun, Nikola Vučević... Lista bivših i sadašnjih NBA igrača i košarkaških radnika koji smatraju da bi Nikola Jokić trebalo da ponese MVP nagradu za ovu sezonu svakim danom je sve duža. I postala je bogatija za još jedno ime. U razgovoru za Atletik, košarkaš Portlanda Demijan Lilard je istakao da centar Denvera zaslužuje nagradu za najboljeg igrača godine.

Izabrane vesti

"Jokić je bio dominantan od početka do kraja. Denver je treći u Zapadnoj konferenciji. Brojke su tu. On ili Embid, ne vidim kako je ne bi dobio jedan od njih dvojice", rekao je Lilard za Atletik.

Košarkaš Blejzersa je potom izneo i razlog zbog kojeg je momak iz Sombora njegov favorit.

"Ja bih je dao Jokiću pre nego Embidu, jer je Embid propustio mnogo utakmica. Jokić je odigrao više utakmica od svih. Bilo ga je na svakom meču i u svakom je bio odličan. Džamal Mari se povredio, Vil Barton se povredio, a oni su nastavili da pobeđuju. Jokić ih je zadržao tu gde jesu."

Zanimljivo, Lilardov Portland će u plej-ofu igrati upravo protiv Denvera. Međutim, i pored brojnih povreda i ekipi Nagetsa, košarkaš Blejzersa ni ne pomišlja na opuštanje.

"Nisu u punoj snazi, ali ranjena životinja je najopasnija. Neću ni da mislim ko nije na parketu, jer MVP lige je na parketu. Imaju mnogo talenta", ističe Lilard.

Prvi meč između Denvera i Portlanda zakazan je za 23. maj.


tagovi

Demijan LilardNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara