Luka Vildoza (©KK Crvena zvezda)
Luka Vildoza (©KK Crvena zvezda)

Luka Vildoza registrovan za Evroligu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.10.22. | 17:51

Crvena zvezda definitivno može da računa na Argentinca

Crvena zvezda definitivno je prijavila Luku Vildozu za Evroligu. 

To znači da će Argentinac biti na raspolaganju treneru Vladimiru Jovanoviću za gostovanje Real Madridu u petak. Vildoza će na dresu nositi broj "1".

Izabrane vesti

20.30: (1,55) Baskonija (14,5) Crvena zvezda (2,70)

Podsetimo, Crvena zvezda je ranije objavila da je dobila LOC (letter of clearance) čime je premostio i poslednju prepreku na putu ka registraciji nakon pokušaja Vildozinog nekadašnjeg kluba Baskonije da blokira njegovu prijavu u elitno takmičenje pod izgovorom neizmirenih dugovanja iz vremena kada je vrsni plejmejker išao u NBA ligu.

Vildoza je u Beograd stigao u nedelju kasno uveče i dao prvi intervju za Mozzart Sport. Kasnije je odradio potrebne lekarske preglede i trening sa novim saigračima, posle čega je otputovao sa ekipom u Vitoriju na večerašnji duel sa Baskonijom. Za isti nije mogao da se stavi na raspolaganje stručnom štabu zbog toga što ga Crvena zvezda nije registrovala na vreme.

Crvena zvezda će sada zvanično imati rotaciju sa petoricom plejmejkera, jer su pored Vildoze tu još Džejlen Adams, Stefan Marković, Nikola Ivanović i Nikola Topić.


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka VildozaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara