Vanja Marinković u razgovoru sa igračima Partizana (Foto: KK Partizan)
Vanja Marinković u razgovoru sa igračima Partizana (Foto: KK Partizan)

Marinković posle neverovatne pobede Baskonije: Svi smo bili u šoku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.10.22. | 23:50

"Partizan Mozzart Bet je jako nezgodan, očekujem da će pobediti već naredne nedelje u Beogradu", priča nam Vanja Marinković posle lude pobede Baskonije u drugom kolu Evrolige

Ludo, šokantno, bile su reči Vanje Marinkovića kada je za Mozzart Sport opisivao neverovatnu završnicu meča drugog kola Evrolige u Vitoriji gde je njegova Baskonija posle produžetka srušila Partizan Mozzart Bet. Imali su crno-beli sve u svojim rukama, ali Markus Hauard je pogodio šut za produžetak posle čega ekipa Željka Obradovića nije mogla da se izdigne. Upisan je drugi poraz, dok su Španci na dva trijumfa.

Izabrane vesti

"Iskreno... Partizan je igrao dobro", počinje razgovor za naš portal nekadašnji kapiten crno-belih, a sada član Baskonije.

Kratku pauzu je napravio kada su igraču crno-belih prolazili kroz hodnik Fernando Buesa dvorane, Sve ih je pozdravio i poželeo im sreću u nastavu sezone. Potom je istakao da očekuje pobede crno-belih već od naredne nedelje.

"Jako nezgodna ekipa je Partizan, posebno u odbranu kada sve preuzimaju i svi mogu sve da igraju. Mislim da će već sledeću utakmicu u Beogradu biti jako dobri i da će imati prvu pobedu protiv Milana".

Za Baskoniju je ovaj meč još jedan pokazatelj da idu u pravom smeru.

"Mladi smo, pobede u teškim i neizvesnim završnicama nam baš trebaju".

Prokomentarisao je reprezentativac Srbije i sam finiš četvrte četvrtine kada je izgledalo da je meč izgubljen za Baskoniju, ali Markus Hauard je imao drugačije planove.

"Ne znam šta da kažem. Naneli je imao dva penala, nisam očekivao da će promašiti. Naš je dao preko dve ruke, ali ono... on je šuter pa je šuter. Stvarno lud šut. Svi smo bili u šoku. Onda smo u produžetku opet loše počeli, Madar je dao trojku koju ni on nije mogao da poveruje da je dao, ali na kraju smo pobedili".

Baskonija sada ima trijumfe protiv Valensije i Partizana, dok klub iz Humske mora da se pomiri sa dva poraza na startu Evrolige.

"Ma...tek je početka, sada ispada da smo mi ekipa, a da Partizan ne može da se sastavi. Ne mora to ništa da znači. Ponavljam da je nama bitna pobeda i da smo lepo krenuli, ali sezona je predugačka. Imamo još mnogo toga da uradimo kako bismo se pokazali da smo dobra ekipa na duže staze", završava Marinković razgovor za naš portal.



tagovi

KK PartizanVanja MarinkovićPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara