Vladimir Micov (©Shutterstock)
Vladimir Micov (©Shutterstock)

Micov za MOZZART sport: I Zvezda i mi se još tražimo

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.11.20. | 11:32

Milanska Olimpija u sredu dočekuje crveno-bele posle skoro dvonedeljne pauze u Evroligi

Milanska Olimpija je opet u dvorani. Dan pošto su testovi na korona virus svih u klubu drugi put uzastopno bili negativni, igrači italijanskog giganta su se vratili redovnim aktivnostimna, odnosno treningu, a već sutra (18.00), u 7. kolu Serije A, dočekaće Kantu.

Izabrane vesti

"Evo, posle 10-11 dana ćemo u salu. Dobro je", kaže Vladimir Micov za MOZZART sport, ne krijući nestrpljenje da se on i saigrači vrate na radno mesto.

Neće biti ni malo lako da ekipa posle samo jednog dana treninga uhvati takmičarski ritam.

"Šta ćemo... Kako je - tako je. Nismo samo mi u takvoj situaciji. Pokušaćemo da odigramo najbolje što je u ovom trenutku moguće, a zatim da se okrenemo duplom nedeljnom programu u Evroligi, na koji se nadovezuje važan susret sa Venecijom u domaćem šampionatu."

Prvo od dva naredna evroligaška iskušenja je Crvena zvezda (sreda, 20.45 časova).

"Oni, kao i mi, igraju dobro u domaćem šampionatu, a promenljivo u Evropi, što je je i razumljivo, s obzirom na sve nedaće koje su nas zadesile ove sezone. Dobra su ekipa, ali još se traže. Jasno je ko najviše iznosi - Lojd. Obrajant polako ulazi u formu... Imali su nekoliko dobrih izdanja. Evo, sa Realom su bili blizu pobedi. Nadam se da ćemo do tada uspeti da se vratimo u ritam."

Ritam polako hvata i Micov, koji je u duelu sa Valensijom pokazao da šestonedeljna pauza zbog povrede ligamenta lakta nije ostavila traga na njegovom šutu. Kao prošle godine, u istoj dvorani je ponovio šut sa zvukom sirene, ali ovog puta za kraj deonice.

"Sreća nije bila povređena šuterska ruka. Nisam neko vreme mogao da radim s loptom, ali sam izuzev ovog perioda kada nismo mogli da uđemo u dvoranu, održavao kondiciju, tako da nije bilo nikakvih problema da odigram duel u Valensiji."

Upisao je Micov "bezbroj" mečeva sa crveno-belima, a naredni će biti prvi Kevina Pantera protiv tima čiji je do skoro nosio i u kojem je za kratko vreme dobio velike simpatije navijača. Doduše i on je brzo zavoleo u Beograd.

"Stvarno ne znam da li ima strani igrač kome se nije svideo naš grad. Nikada ni od jednog nisam čuo lošu reč", sa smeškom završava Micov.


tagovi

Olimpija MilanoVladimir MicovFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara