Nikola Mirotić (instagram printscreen)
Nikola Mirotić (instagram printscreen)

Mirotić kao Brozović: Krčkajte se na tihoj vatri

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 12:26

Ako ste se pitali gde je najtraženiji košarkaš Evrope, eno ga sa bakom čisti boraniju

Kuva lonac na brdovitom Balkanu, samo što ne eksplodira na svaki pomen imena Nikola i prezimena Mirotić. Još otkako je najavljen rastanak sa Barselonom do kojeg još nije došlo, kao dve najrealnije destinacije za nastavak karijere jedog od najboljih košarkaša Evrope pominju se Grčka i Srbija. Više od drugih dva crveno-bela kluba.

I zato srpskoj sedmoj sili nije promaklo jučerašnje sletanje Mirotića na beogradski Aerodrom Nikola Tesla, a ni bivšem reprezentativcu Španije da je njegov dolazak u Srbiju razgalio medijsko nebo. I zato je rođeni Podgoričanin odlučio da pojača neizvesnot i u novi rebus baci Srbe, pa i Grke, sve koji se nadaju da će u bližoj budućnosti obući dres njihovog voljenog tima.

Izabrane vesti

Na njegovom instagram storiju osvanula je fotografija kako čisti pasulj (možda i boraniju) sa bakom, uz komentar: "Ako se ko pita gde sam i šta radim."

Izgleda da je Nikola odlučio da krene stopama Marcela Brozovića, čoveka koji se svojim potezima, ali i instagram objavama postarao da režira jednu od najluđih letnjih transfer saga u Evropskom fudbalu. Kada je trebalo da bude na potpusu ugovra sa Al Nasrom, objavljivao je Brozović fotografije sa plaže, jahte, različitim objavama slao skrivene poruke, pa na kraju ipak završio u Saudijskoj Arabiji. Da li će Mirotić nametnuti sličnu praksu po principu "Ja uživam i odmaram, a vi se krčkajte na tihoj vatri"? Kako najplaćeniji košarkaš Evrolige da ne bude protagonista najvrelije letnje košarkaške transfer priče.

Podsetimo, kao favorit za Mirotićev potpis krajem juna i početkom jula nametnuo se Olimpijakos, ali je pouzdana grčka agencija SDNA, ista ona što je u martu prva imala informaciju da Luka Vildoza na kraju sezone prelazi u Panatinaikos, javila da Mirotić ima ponudu Crvene zvezde od 3.000.000 evra godišnje.



tagovi

Nikola MirotićKK BarselonaKK Crvena zvezdaKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara