Džon Holand (©Starsport)
Džon Holand (©Starsport)

Nasmejani Džon Holand: Jednog dana te ostavi devojka i nema te ceo mesec, sledećeg pogađaš sve

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 21:21

Bek Crvene zvezde raspoložen posle pobede nad Olimpijakosom

Šteta što je 33. kolo. Jer ovakvom Džonu Holandu su se navijači nadali otkako je potpisao za Crvenu zvezdu. Međutim, dugo je iskusni Amerikanac lutao u Beogradu pre no što je večeras u pobedi nad Olimpijakosom pokazao da može da bude i te kako koristan.

Holand je odigrao nesumnjivo najbolji evroligaški meč u karijeri i Pirejcima ubacio 17 poena, računajući tu i nekoliko trojki u trenucima kada je Zvezda sticala ključnu razliku. Neočekivan doprinos od momka koji je prethodno ubacio svega tri poena Asvelu u 32. kolu, duplo više Valensiji u 31, koje mu je inače bilo nakon duge pauze od razočaravajućeg izdanja iz 22. runde protiv Virtusa.

Izabrane vesti

To je igra, to je život. Jednog dana te ostavi devojka i nema te mesec dana, drugi dan sve pogađaš. Trik je u tome da zadržiš isti pristup bez obzira na sve. Da budeš zaključan na dešavanja na terenu. Obavili smo dobar posao kao tim, iako nemamo šanse za plej-of još se takmičimo“, vidno raspoložen govorio je Holand u kameru Sport Kluba posle meča.

To je već bilo očekivano, jer dugo ga nismo videli u ovako dobroj roli. Ako uopšte i jesmo.

Lepo je. Srećom, večeras je bilo moje veče. Ali mi imamo sjajan tim. Svaki put neko drugi iskoči. Bilo je zabavno, radost košarke. Samo treba tako igrati i na sledećoj utakmici“.

Trijumf je bitan za podizanje borbene gotovosti pred borbe za trofeje.

"Ovo je dobra, timska pobeda protiv očigledno najboljeg tima u Evroligi. Dobro je za nas da nađemo momentum, imamo ABA ligu ispred nas, treba nam to pred plej-of. Mislim da je sve to dobro za tim, iako nismo u trci za Top 8 u Evroligi. Pomoći će nam da se spremimo za bitke koje predstoje".

Navijači su svaki njegov dobar potez ispratili ovacijama. Utisak je da su stvorili poseban odnos, iako Amerikanac nije imao previše prilika da nastupi ove sezone.

"Ja se uvek trudim da se hranim energijom navijača. Oni su najbolji u Evroligi. Lako je, iskreno, vidite ih kakvi su. Lako je igrati pred njima. Zabavno je, zahvalan sam im na podršci", zaključio je Holand.


tagovi

Džon HolandKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara