Nemanja Nedović (© Star Sport)
Nemanja Nedović (© Star Sport)

Nedović se oglasio: Tužan sam jer nećemo ostati na okupu

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.06.23. | 13:33

Bek Crvene zvezde oglasio se na Instagramu porukom za navijače

Sezona je okončana, Crvena zvezda više nije na tronu ABA lige. Posle pet teških mečeva Partizan Mozzart Bet je postao šampion, a jedan od najboljih igrača crveno-belih u ovom finalu bio je Nemanja Nedović. Sjajni bek je odlučio letos da se vrati na Mali Kalemegdan posle 10 godina u inostranstvu i odmah je pokazao da je lider tima, ipak, sada posle poraza u finalu osetio je žal.

Naime, Nedović je na svom Instagram profilu istakao da mu je mnogo žao što se tim rastaje posle poraza od crno-belih u petom meču finala ABA lige.

Izabrane vesti

"Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni", napisao je Nedović,a potom i dodao:

"Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponaša u ovakvim situacijama, bez dobacivanja, bez provokacija. Uvek smo pozdravili protivnika, pre i posle utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružali od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trefej stvarno ne treba".

Podsetimo da se očekuju odlasci Luke Vildoze i Fakunda Kampaca. Argentinski duo je ostavio dubok trag, ali Kampaco se sada vraća u Real, a Vildoza nastavlja karijeru u Panatinaikosu. Sinoć se pojavila informacija da bi i Filip Petrušev po svemu sudeći nastavio da igra u NBA ligi pošto je Filadelfija zainteresovana da ga dovede. Uz to se očekuje i odlazak Ognjena Dobrića u Virtus iz Bolonje.


tagovi

Nemanja NedovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara