Duško Ivanović (Foto: Starsport)
Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Neprijatna scena na konferenciji za novinare: Duška Ivanovića isprovocirala dobacivanja

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 23:35

Tokom izlaganja trenera Crvene zvezde čulo se dobacivanje u sali

Nakon druge utakmice finala ABA lige i trijumfa Partizan Mozzart Beta nad Crvenom zvezdom, trener tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović izneo je utiske na konferenciji za medije.

Tokom njegovog uvodnog izlaganja, nepozvani gost, bez novinarskih obeležja na sebi, dobacio je treneru crveno-belih i nastala je neprijatna scena.

Izabrane vesti

"Čestitke Partizanu, iskoristio je prednost domaćeg terena i vodi 2-0. Igrali smo večeras daleko bolje u prvom poluvremenu, imali smo šanse da pobedimo, ali smo darovali pobedu Partizanu nekim promašajima i naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu. Ali dobro, 2-0, igra se do tri, sada se igra kod nas, ništa to ne menja, ni naš filing da možemo da pobedimo i osvojimo ABA ligu", rekao je trener Crvene zvezde, a onda mu je neko iz sale prilično glasno i podrugljivo dobacio:

"I dalje ste ubeđeni?"

Ivanović je vidno ljut upitao da li da napusti konferenciju, potom zamolio dotičnog da objasni šta je hteo da kaže? Usledilo je izvinjenje, pa je konferencija ubrzo nastavljena. Srećom, nije bilo novih prekida.

Slična situacija dogodila se i na konferenciji za medije posle prve utakmice finala ABA lige, kada je verbalno napadnut generalni menadžer Zvezde, Nemanja Vasiljević. Kao i večeras, pravovremnom rekacijom PR Partizan Mozzart Beta Ivan Ivković smirio je strasti, pa je konferencija nastavljena.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićNemanja Vasiljević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara