Obradović analizirao Panatinaikos, Bruno fudbalskim umećem oduševljavao saigrače (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.11.23. | 14:18

Zanimljive scene posle treninga Partizan Mozzart Beta pred okršaj sa Panatinaikosom u četvrtak (20.30)

Raspoloženje u taboru Partizan Mozzart Beta sve je bolje pred meč 11. kola Evrolige protiv Panatinaikosa (četvrtak, 20.45). Osmesi na licima svih na parketu Arene su bili vidljivi, pre svega zbog povratka Kevina Pantera i Alekse Avramovića, pomogla je i ubedljiva pobeda protiv Borca iz Čačka, ali i harizma Brazilca - Bruna Kobokla.

Pokazalo se još jednom da je fudbal nešto posebno u srcu svakog Brazilca, pa tako i Kobokla koji je pokazao zavidno umeće.

Izabrane vesti

Veštine sa loptom su oduševile sve, a posebno igrače u crno-belom. Pokušao je nešto slično i Pi Džej Doužer, bio je daleko neuspešniji. Za to vreme predstojećeg protivnika analizirao je Željko Obradović.

"Panatinaikos za mene uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije najmanje Fajnal for. Tako da smo svesni protiv koga igramo, kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da imamo pozitivan rezultat", rekao je Obradović, pa se dotakao zdravstvenog biltena u ekipi.

"Aleksa i Kevin treninraju, odluku da li će igrati donećemo na dan utakmice"

Biće ovo prvi okrašaj Željka Obradovića i Ergina Atamana kao trenera Panatinaikosa. Dva trenera koja se dobro poznaju još iz vremena kada je Žoc bio na klupi Fenerbahčea.

"To i jeste draž ovog posla, da probamo da napravimo neko iznenađenje i da u odnosu na ono što smo prošli jedni protiv drugih, da se pripremamo na najbolji mogući način. Tako radimo i ovog puta. Interesantne su stvari zato što ima igrača koji su bili ovde, kao što je Ponitka prošle godine igrao u Panatinaikosu", istakao je Obradović na kraju razgovora.

Najviše pažnje izaziva činjenica da u Panatinaikosu sada igra Matijas Lesor, francuski centar koji je blistao proše sezone baš u dresu Partizan Mozzart Beta.

"Jak tim, imaju dobre igrače, jedan je bio sa nama, Matijas (Lesor). Jedva čekamo da ga vidimo. Utakmica će da bude dobra, biće puno navijača, biće veoma zanimljivo posebno posle onakve pobede nad Borcem. Osećamo se dobro, jer nam na treninzima ide dobro. Videćemo šta će da se desi, da probamo da pobedimo, da stisnemo sa odbranom. Jer smo najslabiji u tom segmentu", kazao je Smailagić koji se i sam osvrnuo na činjenicu da je sada lakše na treninzima zbog povratka Pantera i Avramovića:

"Kako nije lakše sa njima? Imamo dosta više igrača, više rotacija. Ne igramo u istom ritmu jer uvek ima nekih izmena. To nam znači na treningu, a značiće nam i u utakmici."

Partizan u meč ulazi posle poraza u Evroligi protiv Bajerna u Minhenu, Panatinaikos je na drugoj strani u velikom naletu jer zeleni nižu pobede na svim frontovima.



tagovi

KK PartizanEvroligaŽeljko ObradovićKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara