Željko Obradvić (© ABA Liga)
Željko Obradvić (© ABA Liga)

Obradović: Da li su igrači umorni? Možda, stigli smo juče u 17 časova

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 20:35

Željko Obradović pričao o razlozima zbog kojih je ekipa Partizan Mozzart Beta doživela ubedljiv poraz u Ljubljani u drugom meču polufinalne serije ABA lige protiv Cedevite Olimpije

Očekivalo se da Partizan ne ponovi iste greške protiv Cedevite Olimpije koje je napravio protiv Studentskog centra, ali realnost je da će crno-beli morati da igraju majstoricu i protiv predstavnika Slovenije u polufinalu ABA lige. Crno-beli su potpuno neobjašnjivo odograli loš meč u večini segmenata što je i sam Željko Obradović istakao na konferenciji za medije u dvorani Stožice.

Izabrane vesti

"Čestitam Cedeviti, igrali su neuporedivo bolje od nas. Sem prvih 15 minuta, posle toga su na svakom planu bili bolji. Od energije, želje i same košarke kao igre", rekao je Obradović.

Usledilo je pitanje novinara da li je ekipa umorna?

"Iskreno, tim izgleda umorno. Pričali smo o energiji, o želji i ako gledate broj šuteva, imali smo 63, a oni 60. Oni su imali prednost u skoku, ali smo ih naterali na izgubljene lopte".

Partizan je juče putovao iz Beograda do Ljubljane autobusom više od osam sati.

"Juče smo putovali, možda je to teško palo igračima, moguće je da su umorni, ne znam, ali to nije razlog o kome treba da pričamo, ovo je plej-of. Moramo da imamo želju da pobedimo i odemo u finale".

Majstorica polufinala je zakazana tek za 6. jun u Beogradu.

"Imamo sedam dana, što je sasvim dovoljno vremena da spremimo utakmicu", završio je kratko obraćanje Obradović.


tagovi

Željko ObradovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara