Ostoja Mijailović (©Star Sport)
Ostoja Mijailović (©Star Sport)

Ostoja Mijailović: Samo su nas povrede sprečile da pustimo i druge reprezentativce

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.22. | 09:07

Predsednik Partizan Mozzart Beta odgovorio na primedbe iz Grčke

Pobeda u Njukaslu važan je korak napred za Srbiju koja još nije obezbedila plasman na Mundobasket. U sastavu koji je sklapan nedeljama, Svetislav Pešić je između ostalih mogao da računa na dvojac Partizan Mozzart Beta Anđušić - Trifunović, zbog čega su se pobunili odgovorni u grčkom košarkaškom Savezu.

Naime, njih je zabolelo to što Partizan Mozzart Bet nije dozvolio da Joanis Papapetru pomogne Grčkoj u duelu sa Letonijom koja je sinoć ubedljivo slavila u Heraklionu. Papapetru je nakon poraza crno-belih u Pireju od Olimpijakosa govorio o svom reprezentativnom statusu i poručio da nije mogao da pomogne saigračima. Zbog toga su ljudi iz KS Grčke reagovali i uputili žalbe na adrese Košarkaškog saveza Srbije i FIBA.

Izabrane vesti

Povodom zvaničnog poteza Grka, ali i pobede Srbije u Njukaslu, oglasio se prvi čovek Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailović.

“Čestitam Košarkaškom savezu Srbije na pobedi reprezentacije, koja nam daje nadu za plasman na Svetski kup. Srbija je zemlja košarke i svima nam je ovo mnogo važno“, napisao je Mijailović i dodao:

“Samo povrede su nas sprečile da pustimo i reprezentativce drugih zemalja. U Pireju smo igrali sa minimalnim brojem igrača, a poraz će boleti manje ako Srbija ode na Mundobasket“.

Srbija sada ima skor 4-3, koliko i Grčka, dok su Belgija i Turska na 3-4. Letonija je prva u Grupi I sa 6-1, dok je Velika Britanija poslednja sa 1-6.



tagovi

Ostoja MijailovićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara