Luka Vildoza (©Starsport)
Luka Vildoza (©Starsport)

Panatinaikos demantovao priče o Vildozi: To je naučna fantastika!

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.03.23. | 13:48

Ponovo Grčkom kruže glasine o Zvezdinom Argentincu, a ovog puta je tačku na iste stavio klub iz Atine

Najavili su velike promene u Atini. Dolazak Sanija Bećirovića na mesto generalnog menadžera, veliko trenersko ime na klupi. Planiraju da preko leta angažuju samo igrače vrhunskog kalibra, a grčki mediji su već spekulisali da je na radaru Panatinaikosa i prvotimac Crvene zvezde Luka Vildoza.

Argentinac se vrlo brzo oglasio i stavio tačku na glasine, ali sada su se ponovo pojavile. Tamošnji "Live Sport" tvrdi da dve strane imaju i dogovor. Usledila je ekspresna reakcija iz atinskog kluba.

Izabrane vesti

"Panatinaikos u razmatranje uzima sve vrhunske igrače, na nivou Luke Vildoze, ali sve preko toga, da postoji dogovor i da je išta potpisano, to su naučno-fantastični scenariji iz novinarskih umova", oglasili su se Zeleni.

Pomenuti "Live Sport" je tvrdio da su dve strane i potpisale saradnju za narednu sezonu, te i da njegov ugovor sa Zvezdom ima otpusnu klauzulu koja može da se iskoristi preko leta, ali odmah je stigao demanti iz OAKA Arene.

Vildoza je na Mali Kalemegdan stigao sredinom oktobra i parafirao dvogodišnju saradnju. Vrlo brzo je kupio navijače zaraznom energijom i vrhunskim partijama. U decembru je bio proglašen i za MVP-a meseca u Evroligi, ali se potom povredio i po oporavku nije uspevao da pronađe stari ritam.

Sinoć je ponovo doživeo peh u susretu sa Baskonijom, pošto je sredinom druge deonice napustio teren zbog problema sa zadnjom ložom i više se nije vraćao u igru.



tagovi

KK Crvena zvezdaLuka VildozaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara