Nikola Jokić (©Starsport)
Nikola Jokić (©Starsport)

Parada? Imam konjičke trke u nedelju, pitaću Džoša da mi pozajmi avion (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 11:40

Nikola Jokić posle osvajanja NBA titule ima druge prioritete od proslavljanja iste

Dok su svi ostali skakali od sreće, hvatali se za glave u neverici zbog spoznaje da su postali šampioni NBA lige, Nikola Jokić je bio potpuno hladan. Kao da je dobio tek prvu utakmicu finalne serije, išao je redom i svakom igraču Majamija pružio ruku, gotovo bez emocije. Kao da je samo osetio olakšanje jer se sve završilo.

"Dobro je, dobro. Sad kad je posao gotovo možemo da idemo kući", izjavio je srpski centar odmah po završetku meča. Počistio je Jokić Majami u pet utakmica, imao je i razlog da doda gas i maksimalno skrati finale plej-ofa – čekaju ga konjičke trke. Njegova reakcija na konferenciji kada je saznao da će se šampionska parada održati u četvrtak jasno je pokazala da nije najzadovoljniji terminom. Sada kada je posao obavio, Jokić ima druge prioritete, želi samo da odmara i uživa u onome što ispunjava – konjima.

Izabrane vesti

U intervjuu za NBA TV, na pitanje novinara da li čeka pauzu, MVP finala je odgovorio:

"Daaa! U nedelju imam konjičke trke. Ne znam da li ću stići na vreme. Parada je u četvrtak, možda u petak… Ne znam, pitaću Džoša (sina vlasnika Nagetsa Stena Kronkija, prim.aut) da mi da avion", rekao je Jokić.

Na konstataciju sagovornika da je takvu uslugu zaslužio, srpski centar je dodao:

"Pritisnuću ga, ne osećam se loše zbog toga."





tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara