Partizan Mozzart Bet objavio cene sezonskih ulaznica

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 21:46

Vlasnici karata iz prethodne godine u prednosti

Košarkaški klub Partizan Mozzart Bet objavio je cene sezonskih ulaznica koje će se naći u prodaji od 6. septembra.

Crno-beli su istakli da je čak 30.000 registrovanih navijača izrazilo interesovanje za kupovinu godišnje karte kao i da će prodaja prodaja početi za pet dana.

Izabrane vesti

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze. Tokom prvih sedam dana, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone. Druga faza prodaje traje četiri dana i u tom periodu će vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 moći, ukoliko to žele, da u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i platinum članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje.

Posle isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih 7 dana. Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.

Cene ulaznica će se kratati od 10.000 dinara za jug i mesta namenjena najvatrenijim navijačima do šestocifrenih iznosa. Na primer, centralni deo nivoa 400 će koštati 23.000 zanove kupce, dok je obnova istog 22.300 dinara. Istovremeno, mesta na nižem nivou, u sektoru Standard 2 koštaće 50.000 dinara, a pozicije nešto bliže sredini terena, odnosno u sektoru Standard 1 vrede 70.000 dinara.

Od utorka, 29.08. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera.



tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara