Kostas Slukas (©MN Press)
Kostas Slukas (©MN Press)

Real spremio 6.000.000 za Slukasa

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.05.20. | 10:04

Veliko interesovanje za grčkog košarkaša...

Jedan od najvažnijih igrača Fenerbahčea - Kostas Slukas, mogao bi da napusti turski tim ovog leta. Prethodnih meseci on se dovodio u vezu sa grčkim velikanima, Olimpijakosom i Panatinaikosom, a sada se u igru uključio i Real Madrid.

Podsetimo, Slukas je jedan od omiljenih igrača Željka Obradovića. Da ima specijalnu vezu sa srpskim stručnjakom ne krije ni sam Slukas, pa je pre nekog vremena izjavio da sigurno ostaje u Feneru ako i Žoc ostane...

Izabrane vesti

“Svašta se priča ovih dana, od toga da ću otići u Olimpijakos, pa do toga da ću da zaigram za Panatnaikos. Čitam i slušam te priče, ali ono što znam jeste da imam ugovor sa Fenerom na još jednu sezonu. Zbog jedinstvene situacije mnogo mi je misli prošlo kroz glavu, ali i dalje imam aktivan ugovor s Fenerom. Međutim, ako Željko Obradović bude otišao, što se takođe šuška, priča sa Fenerom s menja“, kazao je grčki as.

Ovakav stav, naravno, ne sprečava klubove da se inetersuju za Slukasa, pogotovo posle najave gazde Fenera da će budžet usled korona-krize biti značajno smanjen za narednu sezonu. Otuda ne treba isključti mogućnost brojnih odlazaka iz Istanbula.

Real Madrid se ozbiljno interesuje za grčkog organizatora igre i o tome pišu brojni grčki i španski mediji. Navodno, Kraljevski klub priprema teren za mogući odlazak Fakunda Kampaca u NBA ligu, u Slukasu vidi idealnu zamenu za Argentinca.

Da je Real vrlo ozbiljan govore i cifre o kojima se spekuliše. Slukasu će navodno biti ponuđen trogodišnji ugovor ukupne vrednost 6.000.000 evra.


tagovi

Kostas SlukasKK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara