(©Starsport)
(©Starsport)

Real stigao u Beograd, bez navijača na „dočeku“ (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.05.23. | 21:15

Tavares u ekspediciji španskog kluba

Košarkaši Real Madrida su doputovali u Beograd uz pojačane mere obezbeđenja od momenta kada su sleteli na surčinski aerodrom.

Ali, makar na ovom prvom koraku za nekom dramom nije bilo potrebe. Nisu imali Španci poseban „doček“ ni na aerodromu, ni usput, niti ispred hotela. Dočekale su ih samo novinarske ekipe iz Beograda, dok navijača Partizana nije bilo.

Izabrane vesti

Dok su Madriđani izlazili iz autobusa i ulazili u hotel, pratilo ih je desetak policajaca. A, Realovi košarkaši su rešili da što pre uskoče u „sigurnost“ hotela, pa nisu bili raspoloženi da daju izjave okupljenim novinarima.

U ekspediciji koja je stigla iz glavnog grada Španije je i Valter Tavares, najbolji centar Evrolige, koji je propustio utakmicu broj dva u Madridu, kao i prvenstvi susret sa Saragosom zbog povrede. Ali, sve govori da će biti u sastavu Reala sutra veče, jer je to utakmica na „sve ili ništa“ za takozvani Kraljevski klub.

Jedina „dobrodošlica“ koju su navijači Partizana priredili gostima je nekoliko parola, poruka na španskom jeziku na nadvožnjacima iznad autoputa.


tagovi

KK Real MadridEvroligaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara