Vlado Šćepanović sa igračima (©Star Sport)
Vlado Šćepanović sa igračima (©Star Sport)

Šćepanovićeva poruka igračima: Nema publike? Motivišite jedni druge, jer ovaj pravac nije dobar

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.10.20. | 09:43

Mladi strateg Parnog valjka kaže da alibi za ovakav poraz ne postoji

U manje od tri dana Partizan je doživeo dva šokantna poraza na startu nove takmičarske sezone. Prvo od Huventuda u Badaloni posle onih "+15" crno-belih u trećoj četvrtini, a onda je u subotu uveče stigao neočekivan rasplet u dvorani Ranko Žeravica od gostiju iz Čačka.

Borac je ostvario prvi trijumf u regionalnom takmičenju, a crno-belima ostaju dve važne lekcije koje moraju da nauče, inače bi sezona mogla da ode u potpuno drugačijem smeru...

Izabrane vesti

"Kad se izgubi utakmica, nema tu nekih velikih komentara. Nesrećno smo izgubili u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre i da ste tu, spustite se na zemlju", smatra trener crno-belih Vlado Šćepanović i nastavlja:

"Bolje da se to desi ranije nego kasnije. Potpuno mi je jasno kakav je igrački potencijal i na kakvim stvarima moramo da radimo. Kad ovakvu utakmicu izgubite kod kuće, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar pravac".

Nema dilemu Vlado Šćepanović da Partizan u svakom meču mora da juri trijumf, ali posle Badalone i sinoć Čačka veruje da neke stvari moraju pod hitno da se menjaju...

"Nisam čovek koji traži alibi, problem je u ovome, u onome... Nema publike, ali igrači moraju međusobno da se motivišu. Moraju da krenu od sebe i da se poštuju, da dozvole da na ovakav način budu poniženi... Bio sam igrač i znam kako to izgleda. Čekam da vidim kakva će biti reakcija svih nas jer mi smo tim. Svi imamo svoju dozu odgovornosti".

S druge strane trener čačanskog sastava Marko Marinović ističe da je ponosan na svoje izabranike zbog velike pobede u Beogradu.

"Znali smo da su igrali težak meč u Badaloni i potajno smo se nadali da će biti umorni i da ćemo imati neku malu šansu. Pre meča je malo ko verovao da možemo da napravimo ovo što smo napravili. Momci su verovali, kontrolisali smo skok i to je razlog zašto smo pobedili", ističe Marinović.



tagovi

Vlado ŠćepanovićMarko Marinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara