Foto: StarSport
Foto: StarSport

Sferopulos i Davidovac najavili derbi: Druga priča, cilj isti

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.10.23. | 13:45

Novi okršaj Partizan Mozzart Beta i Crvene zvezde zakazan je za ponedeljak od 20 časova u okviru 5. kola ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ponedeljak Partizan Mozzart Betu u utakmici 5. kola ABA lige. Ovo će biti drugo gostovanje crveno-belih na istom mestu u rasponu od četiri dana, a ekipa Crvene zvezde dočekuje ovu utakmicu bez poraza u regionalnom takmičenju.

U prethodnom kolu crveno-beli su savladali FMP u Železniku, dok su u utakmici 5.kola Evrolige poraženi od Partizana 88:86.

Izabrane vesti

Na zvaničnom sajtu kluba su izašle kratke izjave trenera Janisa Sferopulosa i Dejana Davidovca, koje su u suštini u potpunosti iste.

Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istom protivnikom. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna, daćemo sve od sebe jer nam je i ova utakmica jako važna“ rekao je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Očekivanja je izneo i Dejan Davidovac.

Pred nama je još jedna utakmica sa Partizanom, druga u kratkom periodu. Ovo je potpuno druga priča i drugo takmičenje ali cilj ostaje isti. Pokušaćemo da izvučemo neke pouke iz prethodne, da ponovimo stvari koje su bile dobre, da korigujemo neke stvari i da dođemo do cilja, a to je pobeda koja bi nam mnogo značila“.

Utakmica 5. kola ABA lige igra se u ponedeljak od 20 sati u Beogradskoj Areni u koju se Crvena zvezda vraća kao domaćin već u četvrtak kada dočekuje ekipu Bajerna u 6. kolu Evrolige.


tagovi

KK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara