Nikola Jokić (AFP)
Nikola Jokić (AFP)

Srbijo, spremi se da ne spavaš! Poznati termini i satnica velikog finala

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.23. | 05:41

Nikolu i Nagetse najverovatnije u okršaju sa prstenje čeka Majami

Još jedan korak je ostao. Onaj najveći i najvažniji.

Još samo jedna plej-of serija deli Nikolu Jokića i njegov Denver od istorijske NBA titule.

Izabrane vesti

Nakon što su u ligaškom delu sezone bili najbolja ekipa Zapada, čudesni Somborac i Nagetsi su protutnjali plejofom Zapadne konferencije. Sa čak 12 pobeda u 15 utakmica! Minesota i Finiks su uspeli da ukupno zabeleže tri pobede, Lejkersi nisu nijednu.

Sada ih čeka veliko finale protiv Najbolje ekipe Istoka, što će gotovo izvesno biti Majami koji vodi 3:0 u seriji protiv Bostona. Iako se američka javnost nadala holivudskom blokbasteru u finalu između dva najveća kluba Los Anđeles Lejkersa i Bostone Seltiksa, lopta je rekla svoje i dva najbolja, a ne najatraktivnija tima će igrati u borbi za NBA prsten.

Imaće Denver makar dan više da se odmori za veliko finale. Možda i više ako Boston izbegne metlu na Istoku. Početak velikog finala je zakazan za sledeću nedelju, noć između četvrtka i petka. Poznate su i satnice mečeva finalne serije. Prva utakmica kreće u petak u 2.30 ujutro po našem vremenu. Utakmica broj dva je zakazana tri dana kasnije u 2.00 ujutro, treća je opet tri dana kasnije u 2.30 ujutro, četvrta dva dana posle treće u 2.30. Svaka naredna bi se igrala na tri dana u terminima od 2.30 časova, a jedino bi se eventualna sedma igrala u terminu od 2.00 ujutro po našem vremenu.


tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara