Navijači Olimpijakosa (©AFP)
Navijači Olimpijakosa (©AFP)

Teći će crvena reka Beogradom, goreće Arena: Grci kupili polovinu karata za Fajnal for

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.22. | 22:10

Navijači Olimpijakosa će preplaviti glavni grad Srbije u sredinom maja

Ostalo je manje od dve sedmice do Fajnal fora Evrolige, koji će se posle 2018. godine ponovo održati u Beogradu. Za titulu najboljeg na kontinentu bore se Olimpijakos i Anadolu Efes sa jedne, Barselona i Real Madrid sa druge strane. Karte su već rasprodate, a prema informacijama iz grčke - polovina ulaznica završila je u rukama grčkih navijača.

To jasno ukazuje da će Olimpijakos imati ogromnu podršku u Beogradskoj areni. Čak 45 odsto karata prodato je Helenima. Ljubitelji košarke u Srbiji kupili su tek pet odsto raspoloživih ulaznica.

Izabrane vesti

Mesta u Beogradskoj areni za krunisanje evropskog šampiona plaćala su se od 110 do 550 evra (od 13.000 do 65.000 dinara). Grci su očigledno daleko pre nego što je Olimpijakos overio vizu za samo završnicu kupili dobar broj karata, s ozbirom da su u prodaji od 16. marta.

Navijači tima iz Pireja će tako preplaviti ulice Beograda od 19. do 21. maja, a zauzeti i skoro polovinu kapaciteta Arene. Najveću podršku će posle čete Jorgosa Barcokasa imati Real Madrid i Barselone, s ozbirom da je u Španiju otišlo 16 odsto od ukupnog broja karata koje su bile na prodaji.

Izraelci nemaju klub na F4, ali će ih zato biti na tribinama (šest odsto karata), a u Tursku je otišlo tek pet odsto ulaznica.

Podsetimo i da su klubovi dobili po 600 karata da podele po svom nahođenju.


tagovi

KK OlimpijakosAnadolu EfesKK Real MadridKK BarselonaFajnal for Beograd 2022EvroligaBeogradska arena

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara