Tristan Vukčević (© Star Sport)
Tristan Vukčević (© Star Sport)

Tristan Vukčević se prijavio za NBA draft

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.23. | 17:27

Prema navodima prestižnog ESPN-a, član Partizan Mozzart Beta je prijavio za predstojeći NBA draft koji se održava 22. juna

Prema informacijama koje je plasirao prestižni ESPN, mladi Tristan Vukčević ima želju da se oproba u NBA ligi. Naime, njegovo ime će se naći na predstojećem NBA draftu koji se održava u Bruklinu 22. juna.

Vukčević već drugu sezonu nosi dres Partizan Mozzart Beta, pošto je prošle stigao iz Real Madrida kada je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Izabrane vesti

Momak koji je rođen u Italiji je dugo na radari brojnih timova u Evropi, ali i reprezentacija pre svega zbog činjenice da može da igra za Srbiju, Švedsku i Grčku. Ipak, po svemu sudeći će izabrati dres Srbije, ali za tako nešto još ima vremena, pošto očigledno talentovani košarkaš razmišlja i o NBA ligi.

Mediji i novinari koji su specijalizovani za NBA draft su istakli njegovo ime kao potencijalnog pika druge runde na ovogodišnjem draftu.

Vukčević ove sezone u ABA ligi prosečno igra 14 minuta, a ubacuje 8,1 poen uz 3,2 skoka. Najbolju partiju odigrao je protiv Zadra kada je ubacio 25 poena. U Evroligi igra znatno manje, tek nešto preko šest minuta u proseku.



tagovi

KK PartizanNBA ligaTristan Vukčević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara