(©MN Press)
(©MN Press)

Veliki Nikola Mirotić: Slažem se s Larkinom, neka Panter igra F4

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 10:38

Još se ne stišava bura zbog kazni Evrolige

Tuča košarkaša Real Madrida i Partizana na drugoj četvrtfinalnoj utakmici Evrolige, pa kazne koje je odredio Disciplinski sudija i dalje su top tema u sportskim krugovima širom Evrope.

Svima su za oko zapale dve stvari: da je Serhio Ljulj prošao bez ikakve kazne, iako je njegov krvnički faul na Kevinu Panteru bio okidač za sukob, kao i dve utakmice suspenzije za kapitena Partizana, zbog kojih bi moglo da se desi da propusti polufinale Fajnal fora. Ako crno-beli dobiju Real u trećoj utakmici u utorak veče.

Izabrane vesti

Ipak, zanimljivo je da je sve više velikih košarkaških zvezda koje su se svrstale na stranu Partizana i pogotovo Kevina Pantera. Prvi je ustao Šejn Larkin, as Anadolu Efesa, koji je juče izneo mišljenje da bi kapitenu crno-belih trebalo dozvoliti da igra u Kaunasu, pa da drugu utakmicu suspenzije, ako je ne odradi do tada, odradi na startu nove sezone.

Ako prođu dalje (Partizan, prim.aut.), trebalo bi da igra na Fajnal foru, a da jednu utakmicu suspenzije odradi na početku naredne sezone. To je moje mišljenje“, napisao je Larkin na internetu.

I dobio je za to podršku. I to, među prvima, od Nikole Mirotića! Iako bi njegova Barselona i Partizan trebalo da se sretnu u polufinalu Fajnal fora u Kaunasu. Veliki sportista, rođeni Podgoričanin, diže obe ruke da crno-beli kompletni izađu na megdan Kataloncima. Pa, ko bude bolji...

Sto odsto se slažem sa Šejnom Larkinom“, napisao je Mirotić.

Ta ideja je dobila podršku i od Nika Kalatesa, grčkog internacionalaca u Fenerbahčeu.

„Slažem se“, poručio je Kalates Larkinu.

Odluka Disciplinskog sudije Evrolige je konačna, na nju nema pravo žalbe, tako da apel velikih košarkaških zvezda neće upaliti, ali je lepo videti da fer-plej i dalje živi. Možda ne u Madridu i u kancelariji disciplinskog sudije Evrolige...


tagovi

Nikola MirotićKevin PanterEvroligaKK PartizanŠejn LarkinNik Kalates

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara