(©Starsport)
(©Starsport)

Virtus krenuo po Bilija Berona po želji Saleta Đorđevića

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.06.20. | 14:07

To je igrač koji im fali

Virtus se nada da će od sledeće sezone igrati u Evroligi i čeka da Panatinaikos i definitivno oslobodi to mesto istupanjem iz lige koje je najavio. Zato velikan iz Bolonje pravi planove u letnjem prelaznom roku kako da sklopi što konkurentniji tim za Evroligu od sledeće sezone, a u tim planovima se nalazi i ime Bilija Berona koji je prethodne dve sezone nosio dres Crvene zvezde.

Sjajni američki šuter je prema infromacijama italijanskih novinara želja trenera Aleksandra Đorđevića koju će gazda kluba Masimo Zaneti pokušati da mu ispuni u narednim danima.

Izabrane vesti

“Nedostaje nam još jedan igrač (bek, prim. aut.), ali se krećemo u tom smeru. Štaviše, Đorđević mi je rekao da ako zaključimo taj transfer, posle će morati da osvoji trofeje”, rekao je Masimo Zaneti uz osmeh na današnjoj konferenciji za medije.

Nije pomenuo Beronovo ime, ali lokalni novinari koji su bili na konferenciji za medije, otkrivaju da je u pitanju Beron koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Zvezdom.

Američki bek se prethodnih nedelja pominjao i kao želja Panatinaikosa i Valensije, ali i Crvena zvezda ne gubi nadu. Prethodnih dana se spekulisalo da je novi trener Saša Obradović već obavio razgovor sa Beronom i iskazao mu svoju želju da ga zadrži. 

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...



tagovi

Bili BeronVirtus Bolonja

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara