Za igru aplauzi, za posetu rekord, a za opremanje zdravstvenih ustanova - 20.091 evro od Mozzart fondacije

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.23. | 00:10

Kapa dole svima

Španski mediji su najavljivali rat, bilo je i u Srbiji onih koji su se plašili da bi posle neslavnog kraja u Madridu tenzija mogla da se prenese i na Štark arenu, ali navijači Partizan Mozzart Beta još jednom su Evropi pokazali da je njima košarka u krvi i da je lepota igre pod obručima sve što oni žele, uz naravno pobede njihovog omiljenog tima.

A, jedna mala-velika pobeda večeras je ostvarena i na tribinama na kojima se okupio tačno 20.091 navijač. I sve njih je na sedištu sačekala crno-bela majica Partizana i Mozzarta za koje smo i pre početka utakmice rekli: svaku obučenu vrednovaćemo sa jednim evrom koje ćemo donirati za opremanje zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Izabrane vesti

Pa iako nisu baš sve bile obučene, Mozzart fondacija je rešila da za pomenutu namenu izdvoji baš 20.091 evro koliko je i bilo navijača u dvorani.

Tim brojem je, ne prvi put ove sezone, oboren rekord Evrolige. I baš tom sumom će – ne prvi, a ni poslednji put – Mozzart fondacija nastaviti misiju: najbolja zdravstvena nega za sve u Srbiji.



Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara