Ognjen Dobrić (MN Press)
Ognjen Dobrić (MN Press)

Zvanično: Dobrić produžio ugovor sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 20:01

Crveno-beli potvrdili ostanak reprezentativca

Bilo je prethodnih dana mnogo spekulacija o budućnosti Ognjena Dobrića, Barselona i Olimpijakos su pokazali interesovanje za Zvezdino reprezentativca ali je klub sa Malog Kalemegdana večeras obradovao navijače zvaničnom potvrdom da je produžen ugovor sa sjajnim krilom.

Crvena zvezda je saopštila da je sa Dobrićem parafirana nova saradnja koja traje do leta 2023. godine.

Izabrane vesti

„Ognjen Dobrić je rođen u Kninu 26.oktobra 1994. godine, visok je tačno dva metra, a prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda u koju je stigao pre jedne decenije 2011. godine iz matičnog Mladenovca gde je napravio prve košarkaške korake.

U tom periodu kao veliki Zvezdaš prošao je put od izuzetno talentovanog juniora koji je osvajao srebrnu i bronzanu medalju sa mlađim selekcija Srbije (2013 i 2014 godine u Pragu na Kritu), talentovanog seniora koji se „kalio“ u FMP-u tri sezone, do prvog profesionalnog ugovora sa KK Crvena zvezda koji je potpisao 2016.godine.

Već na kraju prve profesionalne sezone 2016-2017 osvojio je triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige. Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još 1 titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup) a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije i bio važan šraf u velikim uspesima i titulama Crvene zvezde.

Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

Ognjen Dobrić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara