ZVANIČNO: Miloš Teodosić Zvezdin narednih godinu dana!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.23. | 13:42

Posao potpisan i zaključen

Nedavno je Mozzart Sport najavio, sada je ozvaničeno - Miloš Teodosić zadužio je opremu Crvene zvezde!

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije obavezao se na vernost crveno-belima u narednih godinu dana. Teodosić je postao treće pojačanje Crvene zvezde za takmičarsku 2023/24, posle povratnika Dejana Davidovca i crnogorskog centra Marka Simonovića.

Izabrane vesti

Srpski as završava četvorogodišnji boravak u Virtusu iz Bolonje sa kojim je bio šampion Italije 2021, osvajač Superkupa 2021. i 2022, te prvak Evrokupa za sezonu 2021/22. Takođe je bio MVP finala Palakanestra i Evrokupa. Njemu je sa Virtusom istekao ugovor i na Mali Kalemegdan stigao je kao slobodan igrač.

Nekoliko dana vladala je neizvesnost oko Teodosićevog dolaska u Zvezdu, ali je sve razrešeno posle nedavnog sastanka sa trenerom Duškom Ivanovićem kada je definitivno otklonjena svaka dilema. Virtus se u utorak rano po podne oprostio od prekaljenog organizatora igre kratkom, ali upečatljivom porukom:

"Mogli bismo da kažemo mnogo toga, da postavimo toliko sažetaka, koševa, asistencija, magičnih poteza... Ali jedna fotografija savršeno sumira kompletan doživljaj", stoji u poruci italijanskog vicešampiona, a potom su i crveno-beli ozvaničili dolazak novog igrača na svom sajtu.

Crvena zvezda sa Teodosićem nastavlja niz potpisa za narednu sezonu. Očekuju se u narednim danima nova pojačanja, a najveća želja navijača je Nikola Mirotić. Podsetimo, klub su ovog leta napustili Luka Vildoza, Džon Holand, Hasan Martin i Ben Bentil, dok je Stefan Marković otišao u košarkašku penziju.

Miloš Teodosić je bio dugogodišnja želja ne samo klupskih pristalica, već i vrha Crvene zvezde. Sada je san postao java.


tagovi

Miloš TeodosićKK Crvena zvezdaABA ligaEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara