Foto: Reuters
Foto: Reuters

Hofenhajm – Augzburg, najveća kvota na svetu 1,95 – Mozzart

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.20. | 10:38

Nigde na planeti nećete pronaći veće kvote danas na Hofenhajm i Majorku

Nema stajanja, prvenstva u najjačim evropskim ligama nastavljaju se i u ponedeljak, a za potpuno uživanje pobrinuo se MOZZART koji je za sve igrače propremio NAJVEĆE KVOTE NA SVETU na izabrane utakmice.

HOFENHAJM - AUGZBURG, KEC 2,00

Izabrane vesti

Hofenhajm je zbog obaveza u Ligi Evrope "zapostavio" domaće prvenstvo, ali je remijem sa Crvenom zvezdom u četvrtak obezbedio prvo mesto u grupi i sada može u potpunosti da se posveti Bundesligi. A tamo mu ne ide dobro. Puna dva meseca, još od pobede nad Bajernom na svom terenu, tim iz Zinshajma nema trijumf u prvenstvu: četiri poraza i tri remija zabeležila je ekipa Sebastijana Henesa u tom periodu i pala na 13. mesto. Plasman u Evropu već sada je pod velikim znakom pitanja i mesta za kikseve više nema.

Augzburg je s druge strane odmorniji i bolje pozicioniran dočekuje poslednji meč 10. runde nemačkog prvenstva. Doduše, ni gost ne blista u poslednje vreme. Posle tri vezana meča bez poraza na startu sezone, Augzburg na poslednjih šest mečeva ima samo jednu pobedu, i to protiv pretposlednjeplasiranog Majnca.

Tradicija je na strani domaćina. Četiri od poslednjih pet međusobnih duela dobio je Hofenhajm, tri uz tri ili više golova na meču.

Majorka je rešena da se ekspresno vrati u Primeru. Neuspeh je zabeležila jedino na otvaranju sezone protiv Rajo Valjekana (0:1), da bi potom na narednih 15 mečeva ostala neporažena, primivši u tom periodu samo dva gola!

U Kasteljonu su pak svesni da će sezonu provesti u borbi za opstanak. Novi drugoligaš je krajem oktobra i početkom novembra vezao šest poraza, ali polako izlazi iz krize. Na poslednjih pet utakmica ima dve pobede, remi i dva poraza i trenutno je na bod od opasne zone. Kao četvrti najneefikasniji tim prvenstva (zajedno sa Đironom), teško da može da pokvari Majorkinu defanzivnu perfekciju.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara