Humanitarni tiket u podne: Dragan Zdravković tipuje za Crveni krst iz Ćuprije

Vreme čitanja: 4min | ned. 22.11.20. | 12:00

Kralj srednjih pruga, atletski trener odigrao dvojku na Everton, keca na Liverpul!

Legendarni atletičar Dragan Zdravković daleke 1983. godine postavio je naš rekord na 1.500 metara. Takođe, pobeda nad neprikosnovenim Sebastjanom Kouom upisana je zlatnim slovima u istoriografiju naše atletike. Atletičar, koji je 12 pu­ta bio pr­vak Sr­bi­je, 13 puta Ju­go­slavi­je, 11 puta Bal­ka­na, ima 68 po­be­da na ulič­nim tr­ka­ma, četiri na Be­lom kro­su, pet na kro­su Bor­be i pet na kro­su Po­li­ti­ke, danas je MOZZARTOV dobrotvorni kladilac. Odigrao je interesantan tiket koji miriše na dobitni, a startovao je sa Ostrva. U13.00 sati igraju Fulam – Everton. Domaći imaju veće kadrovske probleme, ali i devet bodova manje od rivala. U poslednjoj utakmici Čekićari su savladali Fulam sa 1:0. Sveci, Svrake i Đavoli pobedili su Everton u poslednje tri utakmice. Bolji međusobni skor ima Everton, 11:3:18.

Izabrane vesti

“Pokušaću sa dvojkom”

Dva sata kasnije (15.00) igraju DIŽON i LANS. Statistički gledano domaći su u prednosti, 5:5:1. Rivali su pobeđivali sa po 3:1. Gosti imaju suficit od deset bodova u odnosu na rivala koji je bez pobede i nalazi se na poslednjoj poziciji. Oba tima su ostvarili remije na poslednjim utakmicama, a Lans je sa 1:0 dobio poslednji meč u avgustu mesecu.

“Ponovo dvojka”.

Vraćamo se Premijer ligi. U 17.30 igraju LIDS - ARSENAL odnosno u 20.15 LIVERPUL - LESTER. Lids ima dva boda manje od rivala. Oba trenera opterećena su povredama, više Arsenal koji je nakon tri pobede izgubio od Vile. I Lids je bio u zaostatku tri gola u duelu sa Palasom. Liverpul je baš u problem jer izostaje više od pola tima. Lisice su u naletu sa šest trijumfa u nizu, očekuju sedmi. Vardi se nada novim golovima protiv Redsa koji su odigrali 1:1 sa Građanima.

“Na Lids – Arsenal igram GG, a na Liverpul keca”.  

Plemeniti listić Dragan Zdravković zaklučuje u Francuskoj, LIL - LORIJAN. Lil ima 11 bodova više od rivala koji je izgubio poslednji meč od Kanarinaca. Lil nakon devet utakmica bez poraza predao je oružje pred Brestom, 3:2. Olimpik Lil je slavio sa 5:0, a međusobna statistika je 13:6:8.

“Verujem u jedinicu”.

Našeg plemenitog gosta informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković. Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne sada iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.103.694, 00 dinara. 

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju “Stepa Stepanović” otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Centar “Zaštiti me”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Pišu: Đurđe MEČANIN / Mloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara