Humanitarni tiket u podne: Dušan Đalović tipuje za Centar „Knjeginja Ljubica“ iz Kragujevca

Vreme čitanja: 4min | sub. 23.07.22. | 11:50

U srcu mu je Radnički iz Kragujevca, a na tiketu njegova dvojka u Surdulici koja je teška kvote 3,35

Spremni smo za još jedan rekordno konkurentan dobitak. On se krčka na tiketu fudbalskog trenera sa UEFA A licencom, profesora Dušana Đalovića koji je na stranu odvojio ni manje, ni više nego kvotu 71,53. Eto, to vam je samo početak priče o listiću koji će potencijalno doneti 715.300 dinara Centaru za pružanje usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica” u Kragujevcu.

Današnji gost koji kao što vidite izuzetno ambiciozno tipuje, predstavio nam se sledećim rečima:”Trenirao sam rvanje i bio sam pionirski prvak države. Ipak, ljubav prema fudbalu je nadvladala. Pored toga što sam trener i profesor sam fizičkog vaspitanja. Možda je interesantno, bio sam trener Filipu Kostiću. Idol našim generacijama bio je slavni Maradona, bio je naša fudbalska ikona. U srcu nosim kragujevački Radnički, jedan, jedini. Moja oba sina igraju u Radničkom. Vodim ŠF Aerodrom kids i nedavno je održan turnir sa 103 ekipe. Pored toga pokušavam da nađem prave talente za Radnički”.

Izabrane vesti

Kada je već sve tako, krećemo u tipovanje od utakmice ŠARLOA – EUPEN, sa koje čekamo jedinicu. S tim u vezi treba reći da je reč o meču prvog kola, te da je Šarloa podbacio tri puta uzastopno na prijateljskim mečevima. Eupen sa druge strane posle poraza od Kajzerslauterna od 4:1, ima remi sa Ajaksom. Dobro je znati i da je Šarloa dva puta sa 3+ ishodima dobijao mečeve para.

Idemo na jedinicu sa meča LASK – AUSTRIJA KLAGENFURT. Iznenađenje tima iz Klagenfurta na pripremnom meču protiv Sautemptona, kada je došao X, teško da je ponovljiv i u prvom kolu austrijskog šampionata. Mnogo bi bilo to i po pitanju logike, jer isti tip je došao na poslednja tri međusobna okršaja para. Uzgred, na pomenutim utakmicama dolazila je i GG igra.

Nekadašnji fudbaler, zatim je odabrao jedinicu na meču ROZENBORG – TROMSO. Rozemborg ima 22 boda i sasvim se solidno snalazi na ligaškim mečevima. Ipak, oprez, jert Tromso koji igra na fenjeraškim granama, uspeo je da na poslednjih pet mečeva čak četiri puta remizira. Na poslednjem meču para Tromso je bio bolji, a treba napomenuti da je meč odigran u martu i da je bio prijateljskog karaktera.

Naš današnji gost očekuje i pobedu domaćina na susretu LEGIJA – ZAGLEBJE. Interesantno, ali Legija je nakon nerešenog ishoda sa Koronom, odigrala nerešeno i na prijateljskom susretu sa Seltikom. Ovaj tim je poznat i po GG ishodima, a uz to neophodna informacija vezana za opkladu na ovom paru glasi da je i Zaglebje remiziralo na utakmici sa Slaskom. Legija je dobila poslednja četiri meča para.

Idemo do HNL-a, gde se sastaju SLAVEN BELUPO i DINAMO ZAGREB. Modri su u prvom kolu pobedili gradskog rivala, ekipu Lokomotive sa 3:2. Slavenu je i minimalac bio dovoljan da savlada Varaždin, a statistika para kaže da je na međusobnim okršajima Dinamo neumoljiv. Poslednji meč para Zagrepčani su dobili sa 0:1.

Idemo na četvrtfinale Evropskog prvenstva za dame, gde se sastaju FRANCUSKA Ž. – HOLANDIJA Ž. Francuskinje su bolje, uprkos tome što su poslednji meč sa Islandom rešile s konačnih 1:1. Holanđanke su deklasirale selekciju Švajcarske sa 1:4, pa će biti tvrd orah. Pošto je četvrtfinale u pitanju, svakako će na program biti tvrda utakmica, na kojoj Dušan Đalović igra jedincu, što bi bilo isto kao i u februaru ove godine kada je Francuska slavila sa 3:1.

A, sada poslastica kojoj Đalović, kao neko kome srce bije za Randički nije mogao da odoli. Čekaćemo dvojku u Mozzart Bet Superligi Srbije, jer na redu je meč RADNIK SURDULICA – RADNIČKI KRAGUJEVAC. Linta je smenjen posle dva kola, pa Radnik sa novim šefom struke čeka Kragujevčane. To koliko može da bude dobar šok efekat, toliko može i da totalno sludi igrače, koji posle samo mesec dana rada moraju da se navikavaju na nove zahteve novog trenera. Radnički je vrlo dobro startovao, posle boda u Lazarevcu (1:1), osvojio je sva tri kod kuće protiv lučanske Mladosti (1:0).

I to bi bilo sve od Dušana Đalovića, koga dalje put šalje preko Drine.  

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dušan Đalović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “4+” iz Ljubinja. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara