undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Milica Gacin tipuje za humanitarnu fondaciju Budi human

Vreme čitanja: 4min | pet. 18.12.20. | 11:29

Urednica u RTS-u i voditeljka Slagalice očekuje pobedu Barselone protiv Makabija

Kao devojčica i tinejdžerka bavila se klizanjem, stonim tenisom, ali je obožavala i igrala košarku. Seća se da je nastupala u školskom timu kome je bila potrebna visoka igračica, centar. I danas je našoj plemenitoj gošći Milici Gacin košarka omiljeni sport. Naravno, najdraži sportista, jednoj od voditeljki Slagalice, je Novak Đoković. Nekada je to bio teniser Ivan Lendl za koga Milica kaže da je bio jedinstvena pojava.

Na naše pitanje koji klub nosi u srcu urednica zabavnog programa RTS – a kaže: “Sport je iznad svega pa poštujem i volim sve sportske klubove i teško mi je da izdvojim samo jedan”, odgovara i startuje sa dobrotvornim tipovanjem.  

Izabrane vesti

Krećemo sa Evroligom, utakmicom koja počinje u 18.00 sati, CSKA – ZENIT. Domaći imaju ubedljivo bolji međusobni skor, 27:4, a poslednji meč dobili su sa osam poena razlike. CSKA nije poražen na poslednjih deset mečeva, poslednji su pali Efes i Himki. Zenit je sa četiri poena suficita dobio Bajern.

“Očekujem više od 145.5 poena”. 

Novinarsku karijeru učesnica Humanitarnog tiketa u podne započela je na Radio Beogradu, na čuvenoj dvestadvojci i Radiju 101. Da se vratimo na sport, seća se mnogih istorijskih utamica naših reprezentacija, klubova, ali omiljena joj je Univerzijada iz 2009. godine kada je učestvovala u organizaciji takmičenja. Milica prelazi na travnate terene Holandije, NAC BREDA – VOLENDAM. Poslednju utakmicu Breda je odigrala bez golova, dok su gosti slavili sa 6:0. Poslednji okršaj dva kluba okončan je pobedom Volendama sa 2:1, ali bolji skor ima Breda, 15:4:6. Najubedljivije pobede su sa 4:0 i 4:1.

“Tri plus”.

Prelazimo u Bundesligu, UNION BERLIN – DORTMUND. Borusija ima bolji skor, 1:0:5, i najubedljivija pobeda je sa 5:0. Berlin je poslednju utakmicu odigrao nerešeno 2:2, a Borusija je Verder. Veće kadrovske probleme ima domaći klub.

“Nadam se da će minimum po gol pasti u oba poluvremena”. 

U 21.00 sat startuju poslednje dve utakmice na dobrotvornom tiketu, ATL. BILBAO – UESKA. Atletik ima tri boda više od rivala. Ueska je dobila poslednje dve utakmice, a Real je sa 3:1 savladao Bilbao. Statistički gledano Atletik je bolji, 3:2:0, uz najubedljiviju pobedu od 4:0.

“UG 2 – 4”. 

Televizijsku karijeru naša gošća započela je na Trećem kanalu, 3K, potom na RTS – u gde je bila voditeljka i urednica mnogobrojnih emisija poput Nedeljnog popodneva, Teletona, Novogodišnjeg programa do Slagalice. Milica završava dobrotvorni tiket omiljenom košarkom, kako je i započela, meč BARSELONA – MAKABI T.A. Katalonci bolje stoje na tabeli od Ponosa Izraela. Imaju tri poslednja trijumfa dok je Makabi prekinuo niz pobeda porazom od Asvela. Međusobni skor je 16:10, uz napomenu da je Makabiju pripao poslednji duel.

“Barselona dobija utakmicu, H1(-3.5)”, zaključuje naša gošća koja potencijalni dobitak usmerava za humanitarnu fondaciju “Budi human”.

Nekoliko rečenica o društveno odgovornom poslovanju kompanije Mozzart.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi preko sedamnaest miliona. Zaključno sa aktuelnim rekorderom, koji je sastavio plemeniti listić sa najvišim dobitkom, Ivicom Šurjakom, 237. dobitnikom Bojanom Dimitrijevićem i Aljošom Mitrovićem iznosi 17.665.394 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju “Partner”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara