Humanitarni tiket u podne: Miona Marković tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | sre. 09.12.20. | 10:53

Mlada, talentovana i izuzetno popularna glumica očekuje visok potencijalni dobitak u iznosu od 304.500 dinara

Zapažene uloge ostvarila je u televizijskim serijama “Močvara” i “Žigosani u reketu”. Pre toga igrala je u ostvarenjima “Biser Bojane”, “Kralj Petar Prvi”, “Koreni”, “Jutro će promeniti sve”…

U jednom razgovoru, Miona Marković, je kazala da tekstove za svoje uloge brzo pamti, ali brzo i zaboravlja, međutim, da telo pamti sve. Između ostalog i zbog toga mlađe i starije generacije poziva na sportski život. Takođe, izvodi “vratolomije”, uz rekvizite obruč i šipku, na treninzima sportske gimnastike koja će ući, nada se, kao zvanični sport na Olimpijske igre. Miona na treninzima kontroliše pokret i senzualnost.

Izabrane vesti

Naslednica istoričara Predraga Markovića danas je naša gošća u Humanitarnom tiketu u podne. Na dobrotvornom tiketu Miona je našla mesto za utakmice Lige šampiona. U 18.55 sati igraju AJAKS – ATALANTA. Klub iz Bergama ima više kadrovskih problema od Kopljanika. Međutim, Ajaks je niz od šest trijumfa prekinuo sa dva poraza, Liverpul i Tvente. Atalanta je sa 2:0 dobila Liverpul pa jednu utakmicu izgubila i jednu remizirala. U poslednjem međusobnom okršaju nije bilo pobednika.

“KMB X&2+”. 

 U isto vreme MITDJILAND dočekuje LIVERPUL. Domaći imaju samo bod u grupi dok Liverpul ima 11 više. Između su Ajaks sa sedam i Atalanta sa osam poena. I dalje Liverpul ima kadrovske probleme, Jirgen Klop je najavio juniore u timu, ali je gost opet favorit u duelu. Poslednje dve utakmice Redsi su dobili, a da nisu primili gol. Prvi okršaj dva sastava završen je pobedom Liverpula od 2:0.

“Domaćin daje od jednog do tri gola”. 

Miona se naravno bavila raznim sportovima. Ima braon pojas u karateu, potom, plesom, baletom, ali nikad nije trenirala neki kolektivni sport sa loptom. Beli sport joj je velika ljubav. Rasla je uz Anu, Jelenu, Novaka, ali i Milorada Čavića. Naredne tri utakmice startuju u 21.00 sat. Prvo smo u Madridu, REAL MADRID – M`GLADBAH. Domaći imaju šest igrača koji izostaju, gosti duplo manje. Real se muči, sa 1:0 dobio je Sevilju dok Menhengladbah iz poslednjih 10 utakmica ima samo jedan poraz od Intera. Statistički gledano odnos je 1:3:1. Ulog je veliki za oba tima, Real mora da dobije jer ima bod manje od Borusije.

“KMB 1X&gg”. 

Još jedan duel iz Grupe B našao se na današnjem dobrotvornom tiketu, INTER – ŠAHTJOR. Klub iz Milana zaostaje dva boda za Ukrajincima koji stižu desetkovani na stadion Đuzepe Meaca. Bolji međusobni skor imaju domaći, 2:2:0. Poslednji duel dva sastava okončan je bez golova.

“Da pokušam sa kombinacijom kec uz dva plus”.

Mlada popularna glumica tipuje za lečenje Minje Matić.

Uživa u svakom meču Novaka Đokovića, a posebno se seća duela sa Nadalom na AO koji je trajao skoro šest sati. Ana Marija iz Žigosanih za poslednju utakmicu bira meč SALCBURG – ATL. MADRID. Jorgandžije imaju niz igrača čiji nastup je pod znakom pitanja. Da bodovno sustignu Bajern je nemoguće, verovatno bi bili zadovoljni bodom jer imaju dva poena više od rivala, tri od Lokomotive. Na poslednjih deset utakmica Atletiko nije izgubio. Sa 3:2 dobio je poslednji put Salcburg.

“Gol, gol, uz tri plus”, konstatuje Miona Marković koja se drži devize “U zdravom telu, zdrav duh”.

Miona na današnjem MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu ima potencijalni dobitak od 304.500 dinara. Ukoliko tiket “padne” kompanija Mozzart će donirati 10.000 dinara pošto je naš menadžment odlučio da dvanaesti mesec 2020. godine proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Svaki dobrotvorni decembarski listić biće nagrađen sa minimum 10.000 dinara.

Nekoliko rečenica o kompanijskom društveno odgovornom poslovanju.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno, sa 230. plemenitim dobitnikom, (Srđan Timarov), 17.575.394 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na neke MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu organizaciju “Partner”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 PIŠE: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara