Humanitarni tiket u podne: Nemanja Branković tipuje za subotičku "Kolevku"

Vreme čitanja: 4min | sre. 12.08.20. | 11:44

Fudbaler Spartaka, u Lisabonu, očekuje pobedu PSŽ – a, uz dodatnih tri plus

Fudbalski klub Spartak iz Subotice ozbiljno se pripremio za novu sezonu. Golubovi su startovali u Superligi sa tri sigurne pobede. U petak fudbalere Spartaka očekuje derbi sa Crvenom zvezdom (“Rajko Mitić, 19.00 sati). Oba kluba imaju maksimalan učinak.

 Plemeniti kladilac Nemanja Branković parafirao je ugovor na tri godine U klubu su upoznati sa Nemanjinim potencijalom , a radom i zalaganjem tokom priprema dokazao je da zaslužuje da bude igrač Spartaka.

Izabrane vesti

“U Spartak sam stigao iz Sinđelića i obavezao sam se na saradnju do leta 2023. godine. Prošao sam školu OFK Beograda i igrao za Sinđelić. Spartak ima mlad tim koji je dobro otvorio sezonu. Cilj je da obezbedimo visok plasman i ponovimo uspeh od pre dve godine kada je klub igrao u Evropi. Borim se za standardno mesto u startnoj postavi, ali biće prostora za sve igrače da se nametnu. Čestitam Lazaru Tufegdžiću na het triku protiv Bačke. On je jedan od najboljih igrača u ligi. Znam ga iz perioda kada smo igrali u Sinđeliću. Stvarno je vanserijski igrač”, kaže defanzivac Branković i prelazi na plemenito tipovanje.

Početna stanica je u Rusiji, ORENBURG – ALANIJA. Domaći imaju maksimalan broj bodova, a gosti duplo manje. Orenburg je tokom priprema poražen na šest duela. Alanija ima učinak na kontrolnim mečevima 5:1:2. Međusobni skor kaže 2:1:1. Na poslednjim mečevima oba tima su sačuvala svoje mreže.

“Očekujem jedinicu”.

Ostajemo u Rusiji, ali dva i po sata kasnije sastaju se TORPEDO i AKRON. Moskovljani imaju bod na kontu, a rivali dva više. Tokom priprema Torpedo je pet puta dobio. Gosti imaju učinak na prijateljskim duelima 3:3:1. Rivali se do sada nisu sastajali.

“Za 90 minuta Torpedo daje jedan ili dva gola”.

Prelazimo u Švedsku, MALME – EREBRO. Domaći drže lidersko mesto dok su gosti sa skoro duplo bodova manje u sredini tabele. Erebro ima pobedu pa poslednji remi. Na deset poslednjih mečeva Malme je poražen samo od Geteborga. Poslednja četiri okršaja dva tima Malme je dobio sa 2:1, dva puta, i 5:0 odnosno 4:0.

“Prelaz iz jedan u jedan”. 

Sada smo u Škotskoj, umesto meča Sent Miren – Seltik koji je odložen, naš dobrotvorni kladilac je odigrao na RENDŽERS – ST. DŽONSTON. Rendžers ima maksimalan učinak, a rivali bod. Jedini porazi domaćih su od Leverkuzena. I gosti dobro stoje, doživeli su poraz jedino od Seltika. Kada se pogledaju međusobni okršaji Rendžers je trijumfovao četiri puta, a dva puta remizirao. Ukupni statistika je 33:7:7 sa najubedljivijom pobedom od 7:0.

“Kec, uz dva plus”.

Za kraj poslastica , ATALANTA – PSŽ. Rivali u duel ulaze oslabljeni bez trojice igrača. Klub iz Bergama je izgubio poslednju utakmicu od Intera sa 2:0. Parižani imaju deset pobeda u nizu, neke pobede sa 9:0, 7:0…Bolji iz ovog meča ide na uspešnijeg iz nemačko – španskog para. Do večerašnjeg lisabonskog duela timovi se nisu nadmetali. Za Atalantu veći problem stvara izostanak Josipa Iličića i Pjerluiđi Golina.

“Kombinacija na kraju, dvojka sa tri plus”.

 Našeg perspektivnog fudbalera upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

 Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 15.858.389 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 210. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 55 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac i Mirko Milikić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju “Hleb Života”, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara