Humanitarni tiket u podne: Sava Lešić tipuje za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića

Vreme čitanja: 5min | sre. 11.11.20. | 11:19

Košarkaš FMP-a očekuje rekordnu dobitnu sumu

Košarkaš FMP – a ima bogatu igračku karijeru. Među klubovima za koje je nastupao nalaze se Vizura, Partizan, Crvena zvezda, Radnički, Jenisej, Ređina, Mega…Između ostalog uzeo je Jadransku ligu, prvenstvo Srbije, Kup Radivoja Koraća, Prvenstvo i Kup BiH. Ima zlato sa Univerzijade i više nastupa za seniorsku reprezentaciju.

Dok na žalost lopta miruje u Železniku Sava Lešić nam je izašao u susret i sastavio 1615. Humanitarni tiket u podne. I to kakav, za potencijalni dobitak od 1.892.200, 00 dinara koje je usmerio za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića. Pogledajmo zajedno šta je potrebno da dođe da bi Sava postao plemeniti kladilac sa rekordnim dobitkom.

Izabrane vesti

Da podsetimo, MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Krećemo od utakmice koja startuje u15.45 Grčka – Kipar. Grci su pobedili Moldaviju pa odigrali bez golova. I Kiprani su poslednji meč odigrali bez pogodaka, a pre toga izgubili sa 2:0. Međusobni skor govori das u domaći u prednosti, 6:0:1.

Pokušaću sa tri plus”.

Prelazimo na tri košarkaške utakmice tačnije na dve jer se na Lešićevom dobrotvornom tiketu našla i utakmica Venecija – Partizan koja je potom odložena. Dakle, u 19.30 počinje meč Unikaha – Mornar odnosno u 20.45 Asvel – Crvena zvezda. Unikaha ima dva trijumfa nad Mornarom dok su Barani jednom slavili. Pobeda Malage od 113:76 je najubedljivija nad četom braće Pavićević. U svojoj poslednjoj utakmici Mornar je dobio Krku dok je španski klub, sa deset poena, izgubio poslednji duel. Interesantan meč održava se u Francuskoj gde Lion, sa jednom pobedom, dočekuje našu Zvezdu. Asvel je dobio Baskoniju pa slavio u nacionalnom prvenstvu. Da li se Zvezda oporavila nakon Bajerna, delimično jeste jer je dobila u Kopru. Januara meseca u Vilerbanu dobili su Beograđani, 80:83. I Sava se uzda u dobru taktiku trenera Saše Obradovića.

“Dvojke na Mornar i Zvezdu”.

Vraćamo se na međunarodne prijateljske utakmice, dve startuju u 20.45 Nemačka – Češka i Holandija – Španija. Panceri su bez poraza na poslednjih 18 mečeva. Česi su sa 2:1 dobili dve utakmice pa izgubili od Škota. Istorija kaže 5:1:2, a poslednje dve utakmice pripale su nemačkim reprezentativcima. Nemcima je ovo priprema za Ligu nacija i Ukrajinu. Još jedan jak susret igraju Lale sa Crvenom furijom. Holanđani imaju dva poraza pa dva remija. Španci su dobili Švajcarsku pa izgubili od Ukrajine. Međusobni skor na strani je Lala, 5:3.

“Nemačka – Češka igram tri plus, a dvojku na Španiju”.

U 21.10 sastaju se Francuska – Finska. Domaći na poslednjih 12 mečeva ne znaju za poraz. Finci imaju pobede nad Irskom i Bugarskom, a da nisu primili gol. Svih šest trijumfa ima domaća selekcija, najubedljiviju sa 5:1.

“Očekujem minimum dva gola u prvih 45 minuta”, konstatuje košarkaš FMP – a.   

Našeg plemenitog gosta informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Učesnica Humanitarnog tiketa u podne glumica Olja Lević pogodila je pet tipova, košarkaškim žargonom rečeno, “kao kap”. Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić i Olja Lević.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.959.694 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić i Olja Lević.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom “DECA SVETLOSTI”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara