Humanitarni tiket u podne: Tomas Vasov tipuje za poletarce iz klubova pod ingerencijom FS Čačka

Vreme čitanja: 4min | čet. 14.01.21. | 11:38

Šef struke Borca 1926 očekuje da mu iz Malage stigne tip 3+

MOZZART Sport i Tomas Vasov, novi šef struke čačanskog Borca 1926, današnjim tipovanjima u 1.679. izdanju “Humanitarnog tiketa u podne” žele vam srećnu Srpsku Novu godinu! Orni smo da pobedimo iznova, pa Vasov koji je pre par dana preuzeo mesto šefa struke Zebri sa Morave kaže:”Samo učešće u plemenitom poduhvatu pola je puta do pobede. Uspemo li da zajedničkim snagama ostvarimo dobitak, voleo bih da kompanija MOZZART na konto ostvarenog dobitka nabavi fudbalske lopte i prosledi FS Čačka koji će ih distribuirati mališanima na teritoriji pod njihovovom ingerencijom”

Zbilja divna namera, a mi konstatujemo da je istoj fudbalskoj instituciji u decembru zagarantovan dobitak od 10.000 dinara prosledio i Robert Prosinečki koji je tipovao 31. decembra.

Izabrane vesti

No, krenimo na posao uz konstatovanu ukupnu kvotu 8,54 na prvi par po izboru Tomasa Vasova. Bavimo se Kupom Italije i utakmicom SASUOLO – SPAL. Sasuolo u meč ulazi nakon icrpljujućeg meča s Juventusom koji ih je razume se dobio sa 3:1. Klub beleži šarene rezultate, ali je bitno da redovno donosi overene GG3+ igre. Ni SPAL ne blista, trenutno je popustio, ali se ipak nalazi na petom mestu Serije A. Sasuolo je na sedmom mestu, neće se lako predati a uzda se i u status domaćina gde ga SPAL do sada nikada nije naterao na kapitulaciju.

„Jedinica na Sasuolo je najbolji izbor“, konstatuje Vasov koji je u igračkoj karijeri nosio dres Timoka, naravno čačanskog Borca, a zatim u inostranstvu Genta, te Šangaj Šenhua.

Već prelazimo na utakmicu ARSENAL – KRISTAL PALAS. Tobdžije konačno ne ispaljuju ćorke, dobili su mečeve poslednja tri kola, pa će Arteta želeti da proknjiži i četvrti vezani trijumf. Moguće je to protiv poprilično šarenog Kristal Palasa s kojim je Arsenal u poslednja dva navrata odlazio u X. Inače na ovaj par šest puta uzastopno dolazila je GG igra, dok se u pet navrata na već pomenutu igru nakalemio i 4+ tip.

“ Verujem u 1&2+”, lagodno će Tomas na ovom paru, uz uverenje da je dolazak kvote 1,95 skoro pa gotova stvar.

Ekipa Borca na prozivci (©Lejča photography)Ekipa Borca na prozivci (©Lejča photography)

A sada možda i udarna utakmica dana koju režira polufinalni par Superkupa Španije, REAL MADRID – ATL. BILBAO. Real i Bilbao su se ove sezone već sastali u Primeri. Bilo je to sredinom decembra u 19. rundi kada je Karim Benzema sa dva gola u finišu savladao baskijski tim, potvdrivši treću uzastopnu pobedu Madriđana u prvenstvu. Nakon toga, Kraljevići su upisali još tri trijumfa i dva remija, te su trenutno u seriji od osam mečeva bez poraza u Primeri. Bilbao je s druge strane nakon neuspeha u Madridu nastavio sa promenljivim igrama. Tradicija kaže da će Marselino na premijerni trijumf na klupi Bilbaa morati da pričeka još malo, jer njegovi Baskijci skoro punih šest godina, odnosno na poslednjih 11 međusobnih duela nisu slavili.

„Očekujem makar 3+“, rekao nam je trener koji je u prethodnom periodu već radio u stručnom štabu Čačana, ali i trenirao mladu selekciju Mladosti iz Lučana.

Na kraju, bavimo se utakmicom ATALANTA – KALJARI. Meč sa potencijalno mnogo golova u najavi. Bilo je tako i u oktobru kada je Atalanta slavila s konačnih 5:2. Čini se da je Kaljariju odbrojano, budući da je upravo ovaj tim uzastopno izgubio četiri utakmice. Očekuje se da u Bergamu Atalanta od prvog minuta preuzme konce meča, odnosno terensku inicijativu na sebe.

„Očekujem lagan dolazak kombinovanog tipa 1&3+”, poručio je Tomas Vasov u želji da MOZZART analima uspeha akcije koja traje već više od četiri i po godine pripiše novi plus na do sada ostvaren skor od 17.994.794 dinara, ostvaren na osnovu isplaćenih 255 prolaznih listića.

Hvala našem današnjem gostu na igračkom angažmanu koje završavamo laganim razgovorom o njegovom akcionom planu na mestu šefa struke Borca 1926. Pitali smo ga šta očekuje od priprema i prelaznog roka…

“Tim sam preuzeo u delikatnom času, a igračima još na prozivci poručio da je Borac mesto njihove pune afirmacije. Nije reč o floskulama, već o istinskom shvatanju puta kluba od koga zajedno sa sportskim direktorom Vladimirom Stanisavljevićem očekujem da postane fudbalska fabrika ovog regiona”.

Tomas Vasov i Vladimir Stanisavljević (©Lejča photography)Tomas Vasov i Vladimir Stanisavljević (©Lejča photography)

Da li da očekujemo novitete u prelaznom roku?

“Svakako, ali još je rano da licitiramo sa imenima. Kao što sam rekao od Borca u budućnosti treba očekivati uspon, a što se tiče popune igračkog kadra dugoročno želimo da se baziramo na vlastitu omladinsku školu koja je i u prošlosti iznedrila mnoga velika imena”, poručio nam je Vasov koji je na kraju apostrofirao da je na mesto šefa struke Borca 1926 stigao na izričit zahtev sportskog direktora, do nedavno i trenera Vladimira Stanisavljevića koji je uoči praznika uspeo da ugasi akutno pitanje isplate igrača u sadejstvu sa Kućom fudbala koja je prepoznala potencijal čačanskog kluba i uplatila toliko potreban novac.

Na kraju, a pre nego što naš gost odabere adresu za donaciju preko Drine, još jednom stežemo palčeve ne bi li se nastavilo ono što je u 2021. godini započeo Zoran Moka Slavnić svojim bravuroznim tipovanjem za  Univerzitetsku dečju kliniku “Tiršova”. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tomas Vasov će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja "Drugačiji svet"iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,54, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

PLSBorac ČačakTomas Vasovhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara