Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart daje najveće kvote: Kenija 4,00, Egipat 1,35, Telstar 1,80

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 10:45

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Pauza u najboljim evropskim ligama ne znači nužno da nema uzbuđenja na terenima širom planete.

Reprezentativne akcije, uz kombinaciju šampionata sa svih meridijana, nadomestiće izostanak glavnih "zvezda" liste, a bukmejkeri Mozzarta već tradicionalno su spremili iznenađenja u vidu najvećih kvota na svetu. Takav je slučaj danas za tri meča, dva u sklopu kvalifikacija za Kup afričkih nacija i jednog iz holandske druge lige.

Izabrane vesti

Komori su već napravili istorijski rezultat plasiravši se na završni turnir Kupa afričkih nacija. Egipat je takođe prošao, pa ova utakmica odlučuje samo o prvom mestu u grupi, iliti o prestižu. Ni jedni ni drugi nisu izgubili od 2019. godine i sigurno da će imati želju da nastave svoje serije. Na devet od poslednjih deset utakmica Komora došlo je 0-2. Egipćani su dosta slabiji u tom smislu – 5/6. 

TOGO - KENIJA (PONEDELJAK, 18.00), DVOJKA 4,00

Duel dve reprezentacije iz iste grupe u kojoj su Egipat i Komori, što znači da ni jedna ni druga selekcija nemaju šanse za prolaz dalje, već će igrati za čast. Togo posebno, jer je na prethodnih pet utakmica u kvalifikacijama osvojio samo dva boda i postigao isto toliko golova. Kenija takođe još uvek nema trijumf, ali je upisala četiri remija, zanimljivo, svaki rezultatom 1:1. Dve selekcije do sada su se sastajale četiri puta i nikad na njihovim duelima nisu viđena više od tri gola.

DORDREHT - TELSTAR (PONEDELJAK, 18.45), DVOJKA 1,80

Sva je sreća pa ove sezone nema ispadanja iz holandske druge lige, pa Dordrehtu ne gori pod nogama. Zbog korona virusa Savez je odlučio da nema selidbe u niži rang sve do kraja naredne sezone, te finiš prvenstva protiče bez drame. Duel Dordrehta i Telstara je sudar dva tima koja su u slabim formama: domaćin je pretposlednji, a gost je dobio samo jednu od pet poslednjih utakmica. Ipak, podatak vredan pažnje je da Dordreht od 2014. godine ne zna za pobedu nad ovim rivalom, Telstar je u seriji od sedam trijumfa u prvenstvenim utakmicama!

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara