Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 22. novembar): Krećemo od Rusa, pa preko Engleske idemo ka Srbiji, Nemačkoj, Italiji, Španiji...

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 06:12

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

FULAM - EVERTON, 13.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izabrane vesti

Everton je u seriji od tri poraza u Premijerligi, a u poslednjih pet susreta primio je najmanje po dva gola. Fulam je poražen osam puta u poslednjih 10 utakmica u ovom takmičenju.

LIDS - ARSENAL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Tobdžije su bile najmanje po tri puta precizne na poslednja četiri gostovanja timu iz Jorkšira u svim takmičenjima. Ujedno, Arsenal je na tim mečevima vodio na poluvremenu i slavio na kraju.

LIVERPUL - LESTER, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul samo jednom nije uspeo da zabeleži trijumf na Enfildu u poslednih 20 susreta u Premijerlgi. Crveni su slavili na pet od poslednjih šest odmeravanja sa Lisicama u svim takmičenjima.

KELN - UNION B, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Dok su Berlinci neporaženi u posladnjih šeest kola, Jarčevi su kao domaćini u Bundesligi gubili i na poluvremenu i na kraju pet od poslednjih sedam utakmica.

SAMPDORIJA - BOLONJA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Na poslednja tri odmeravanja ova dva italijanska kluba u svim takmičenjima Bolonja je vodila na poluvremenu i slavila na kraju. Na šest od poslednjih sedam utakmica ova dva tima u svim takmićenjima došlo je 3+.

NAPOLI - MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Milan, predvođen neverovatnim Zlatanom Ibrahimovićem nije doživeo poraz na poslednjih 19 utakmica u Italiji 1, a na poslednjih pet gostovanja je vodio na poluvremenu i slavio na kraju.

ALAVES - VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Samo na jednom od poslednih 11 domaćinstava Alavesa u Primeri nije došlo 0-2 gola. Valensija je doživela poraze na pet od poslednjih šest gostovanja u ovom takmičenju.

VOJVODINA - C. ZVEZDA, 17.30

(Fudbal, Srbija 1)

Beograđani nisu vezali 11 pobeda protiv Novosađana u svim takmičenjima. Takođe, Crvena zvezda je na tim susretima postizala najmanje po dva pogotka.

CSKA - SOČI, 12.00

(Fudbal, Rusija 1)

Soči je vezao tri poraza na gostovanjima u Rusiji 1, a pritom je primio najmanje po tri gola,a takođe je gubio i na poluvremenima. Sa druge strane, Moskovljani su u poslednja tri kola vodili na poluvremebnima i slavili na kraju.

TIM - MEDVEDEV, 15.00

(Tenis, ATP finale)

Finalni susret završnog mastersa u Londnu. Poslednjeg na Temzi, pošto se od sledeće godine seli u Torino gde će se zadržati do 2025. Duel trećeg i četvrtog tenisera sveta koji su u polufinalu eliminisali vodeću dvojicu na ATP listi.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenjesportsko klađenjesportsko klađenjesportsko klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara