Nikola Milenković (@Reuters)
Nikola Milenković (@Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 7. decembar): Strašni Sautempton, vadilica za Violu, hoće li konačno dobiti Hofenhajm?

Vreme čitanja: 3min | pon. 07.12.20. | 07:02

Pogledajte koji nas najinteresantniji spotski događaji očekuju danas...

BRAJTON – SAUTEMPTON, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Vodio je Sautempton 2:0 protiv Mančestera, u nadoknadi ostao bez ijednog boda, prekinuo seriju od sedam utakmica bez poraza, ali u gostima beleži zadovoljavajuće rezultate. Dobio je Barnli i Aston Vilu, remizirao sa Čelsijem i Vulverhemptonom i favorit je protiv Brajtona, koji kod kuće nije savladao nikog još od junskog okršaja sa Arsenalom.

HOFENHAJM – AUGZBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Otkako je pred kraj septembra spakovao četiri lopte u mrežu Bajerna, Hofenhajm nikog nije dobio u Bundesligi. To je niz od sedam utakmica. Ipak, igra napadački, pa je svakom osim Borusije iz Dortmunda dao gol. Augzburg deluje kao idealni rival, jer ga je Hof savladao četiri puta iz prethodnih pet pokušaja.

FJORENTINA – ĐENOVA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Loše igra Viola. Ne samo da nikog nije dobila od 25. oktobra, nego ni gol nije dala. U tom periodu pretrpela je tri poraza. Đenova je još gora, zabeležila je četiri vezana neuspeha, a u Seriji A nikog nije savladala sedam utakmica. Na minula četiri susreta Fjorentina je primila samo jedan gol.

EIBAR – VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Valensija beleži rezultate po principu toplo-hladno. Dobila je Real Madrid, ali se spasavala na gostovanju Alavesu, pa autogolom poražena od Atletika na Mestalji. U gostima nije pobedila već tri kola, ali je na tim mečevima redovno prolazila opcija GG3+. Eibar je vezao šest duela na kojima je prošla igra 0-2 gola.

RAD – RADNIČKI NIŠ, 13.00

(Fudbal, Srbija 1)

Duel ekipa kojima ne ide u poslednje vreme. Rad je dobio samo jednu od poslednjih šest superligaških mečeva, i to u gostima, dok je Radnički nedavno promenio trenera i sa Vladimirom Gaćinovićem traži prekid serije od pet poraza.

OFK BAČKA – METALAC, 13.00

(Fudbal, Srbija 1)

Domaćin igra neefikasan fudbal, tri vezana susreta nije dao gol, za pobedu ne zna od 29. avgusta, dok je Metalac pokazao čvrstinu oličenu podatkom da od duela sa Voždovcem, 12. septembra, nije poražen u prvenstvu. Na poslednja četiri gostovanja tim iz Gornjeg Milanovca ostvario je tri pobede.

ŠARLROA – KORTRAJK 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Letošnji dželat Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope je u užasnoj seriji, pretrpeo je tri vezana poraza, prethodno igrao nerešeno sa Mehelenom, ima samo jednu pobedu u poslednjih devet takmičarskih utakmica. Kortrajk je u prethodnoj rundi, protiv Ostendea, prekinuo niz od četiri meča bez slavlja.

LIBEREC – SLOVAČKO, 18.00

(Fudbal, Češka 1)

Igra Liberec efikasne utakmice, na poslednje četiri prošla je igra 3+, na svakoj od minulih sedam kod kuće u prvenstvu dao je makar po gol, a i Slovačko je pokazao da neguje ofanzivan stil sa osam preciznih hitaca u prethodna dva kola. U minulom šampionatu oba duela završena su 3:1 u korist domaćih timova.

VALERENGA – ROZENBORG, 18.00

(Fudbal, Norveška 1)

Borba za mesto koje vodi u Ligu Evorpe. Rozenborg je ispod te zone, ima tri boda manje baš od direktnog rivala, kao i susret manje. Gosti iz Trondhajma su u seriji od tri poraza, na svakoj od tih utakmica došlo je 3+, dok je Valerenga nanizala tri remija po 1:1 i bez poraza je šest kola.

TRABZON – SIVAS, 17.30

(Fudbal, Turska 1)

Posle razočaravajućeg starta skupio je Trabzon šest bodova iz minule dve runde, iako je i Erzurum i Ankaragudžu savladao minimalcima. Kod kuće deluje promenjivo, sa po tri pobede i poraza u poslednjih šest mečeva. Sivas ima šanse da prezimi u Ligi Evrope, međutim, u turskom prvenstvu nikog nije savladao pet utakmica.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara