Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 29. decembar): Parni valjak u Veneciji, Vulvsi na Old Trafordu, uz još pikatnih mečeva

Vreme čitanja: 3min | uto. 29.12.20. | 06:13

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

BRAJTON – ARSENAL, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izabrane vesti

Tobdžije su se konačno trgle! Došao je kec na utakmici s Čelsijem, isplatili su se i GG4+ tipovi, pa Aretin tim može da pokuša da saplete Brajton. Međutim, domaći su vezali tri X ishoda, a poslednji osujećen u nameri da slavi bio je Vest Hem. Opomena Arsenalu je i tradicija koja beleži tri godine bez pobede nad Brajtonom.

SAUTEMPTON – VEST HEM, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

Po dva remija i poraza s poslednje tri utakmice imaju i jedni i drugi. Čekićari su u proteklom kolu otišli put GG4+ u meču s Bratonom, dok je Sautempton igrao bez golova sa Fulamom. S obzirom da je reč o fudbalski jednakim rivalima, rezultat bi ovde mogao da prevagne na ma koju stranu, mada je tradicija pobeda svakako na strani Ves Hema koji je četiri od poslednjih pet utakmica dobijao uz 3+ ishode.

MAN. JUN – VULVERHEMPTON, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Ole Gunar Solskjer je u proteklom kolu morao da se zadovolji remijem u Lesteru. Vulvsi su isto priredili Pevcima, slabiji su ali svakako i dovoljno dobri da pokušaju da se odbrane. Naravno, jasno je da Vulverhempton u poslednje vreme nije baš oštar, pa će domaćin u načelu imati zadatak da na Old Trafordu opravda poziciju favorita meča koji je dobio samo jednom u prethodnih pet navrata. Naime, čak tri puta od 2019. godine na ovaj par dolazio je X.

SEVILJA – VILJAREAL, 17.00

(Fudbal, Španija 1)

Biće napeto, možda i porilično neugodno Viljarealu koga u poslednjih pet kola prati četvorostruka X tradicija. Dobili su samo Osasunu, a sada će na noge Sevilji koja ima tri boda manje i pobedu nad Valensijom u proteklom kolu. Tradicija para kaže da je natri pd poslednjih pet mečeva para sve završavano remi ishodima, a pošto su i sada efektivne snage rivala izjednačene, moguće je svašta.

BARSELONA – EIBAR, 19.15

(Fudbal, Španija 1)

Posle trijumfa nad Valjadolidom, momci Ronalda Kumana imaju pred sobom zaista laganog rivala. Tući ekipu iz donjeg doma Primere nije težak zadatak, a da to Barseloni ide dokazuje i rezultat poslednje utakmice para koju je Barselona u februaru prošle godine dobila sa 5:0. Ovoga puta igraće se bez Lea Mesija koji će se u terminu meča nalaziti u Argentini.

EUPEN – ZULTE VAREGEM, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Generalno gledano reč je o približno jednako kvalitetnim ekipama. Eupen je pred ovaj susret poražen od Klub Briža sa 3:0, dok Varegem za sobom ima minimalac u utakmici da Srkl Brižom. Što se tradicije tiče, ona je svakako na strani Varegema, koji ove sezone definitivno bolje igra u gostima nego kod kuće.

BENFIKA – PORTIMONENSE, 19.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Fenjeraš na terenu pretendenta za osvajanje titule, uz to debelo naoštrenog da stigne Sportingovih pet poena prednosti. Dakle, konačan ishod nije teško naslutiti, a nije isključeno ni da će se Benfika svetiti rivalu za remi u junu zabeležen sa 2:2. Biće interesanto videti koliko na ovom meču može da padne golova, budući da je u prošlosti par bio jako izdašan na visoka tipovanja. Međutim, portimonense je znatno popravio učinak odbrane, pa s ovim tipovima treba biti oprezan.

GIMARAIS – PORTO, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Tvrd orah je Gimarais, jer njihova odbrana do sada ima samo sedam primljenih golova, pa Portu neće baš biti lako da probije taj bedem. Interesanto je da je Porto ove godine dva puta gostovao Gimaraisu i da je oba puta slavio sa 1:2. Drugoplasirani tim Grupe C u okviru Lige šampiona trebalo bi i sada zbog iskustva i kvaliteta trebalo smatrati makar za umerenog favorita. 

EFES – REAL MADRID, 18.30

(Košarka, Evroliga)

Real je iz X ishoda dobijao Panatinaikos i Olimpijakos, ali od poslednjih pet utakmica nije izgubio ni jednu. Efes ima tri poraza iz istog perioda, tukli su ga Valensija, CSKA i Milano, što dokazuje da će Turcima na ovom meču biti neugodno. Nije isključeno da će Španci pokušati da se svete za poslednje dve izgubljene utakmice para.

VENECIJA – PARTIZAN, 20.30

(Košarka, Evrokup)

Iako je obezbedila plasman u Top 16 fazu, ekipa Partizana ide na put sa željom da godinu završi na najbolji mogući način. Trener, Sašo Filipovski ocenio je Veneciju kao ekipu u usponu forme, koja će dobro doći njegovim pulenima za ozbiljno uigravanje. Pejdž misli isto, a uz to valja se setiti da su Beograđani u oktobru istog ovog rivala savladali sa 95:73.


tagovi

klađenjeInternet klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara