"Miloš Ninković"
"Miloš Ninković"

Ninković i zvanično među Rozima

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.13. | 15:52

Srpski internacionalac predstavljen u Evijanu

Miloš Ninković

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde Miloš Ninković i zvanično je predstavljen kao novi fudbaler francuskog Evijana, kluba kojem tokom proleća predstoji velika borba za opstanak u Ligi 1.
Prvi utisci su sjajni, saigrači su zaista gostoprimljivi. Trenutno mi nepoznavanje jezika predstavlja mali problem, ali mi olakšava što ovde mnogi pričaju engleski. A učiniću sve da što pre ovladam i francuskim”, rekao je Ninković, koji kaže i da je spreman da debituje već u subotnjem susretu sa Brestom.
Ako trener misli da sam mu potreban, spreman sam. Ukrajinsko prvenstvo se završilo pre mesec i po dana, radio sam samostalno u Beogradu, nisam još na vrhuncu, ali ću za nedelju dana biti. Moram i da se što pre uklopim u ekipu, prilagodim se francuskom fudbalu, pošto je ovo prvenstvo kvalitetnije od ukrajinskog. Verujem da je među tri ili četiri najbolja u Evropi, jer ovde igraju i tri vrhunska kluba – PSŽ, Lion i Marselj”.

Izabrane vesti

Dolazak u Evijan, istina, nije bio baš ono čemu se nadao Ninković, veliki navijači Crvene zvezde, ali je uprava kijevskog Dinama insistirala da Miloš otputuje za Francusku. Ipak, srpski vezista se potrudio da se kod zemljaka u Ligi 1 raspita o novom klubu.
Čuo sam se sa Biševcom, imao je samo komplimente na račun Evijana. Isto mi je kazao i Pavle Ninkovi, koji mi je nahvalio ovaj klub”.

Predsednik Patrik Trotinjon rekao je da je stručni štab kluba na čelu sa trenerom Paskalom Duprazom želeo da u igrački kadar unese više tehnike i da je upravo zbog toga izbor pao na Ninkovića.
“On ume da sačuva loptu, ume sa njom. Pokazao je to već na prvom treningu. Nadamo se da će ispuniti naša očekivanja, jer želimo igrače koji su spremni da proliju znoj za Evijan”.

(FOTO: etgfc.com)


tagovi

EvijanEvropaFrancuskaLiga 1Miloš Ninković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara