REZZIME DANA (nedelja): Samo je Bajern sigurica u Nemačkoj

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.05.20. | 21:29

Pogledajte ko vam je 17. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrii REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

UNION BERLIN - BAJERN MINHEN (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:2

Sporo, na momente čak i tromo, ali za Union Berlin sasvim dovoljno. Bajern Minhen je uspešno nastavio pohod na osmu uzastopnu titulu šampiona Nemačke, 30. u istoriji kluba, pošto je slavio u Kući starog šumara u istočnom delu Berlina - 2:0.

Opširnije OVDE.

DINAMO MINSK - ISLOČ MINSK (tip 1, kvota 1,70) - 1:0

Dinamo Minsk se uzdigao novim, minimalnim trijumfom protiv iznenađujuće dobrog Isloča – 1:0 (0:0). Gol vredan tri boda je Ivan Bakar posle tačno sat vremena igre. Domaćin je posle pogotka ostao sa igračem manje, ali je i pored toga uspeo da sačuva prednosti.

BARSELONA /SIM/ - OSASUNA /SIM/ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:1

Iako se fudbal polako vraća, ostali ste verni simulacijama, što vam se isplatilo. Barselona je povela sredinom prvog dela, a prednost je duplirala pred samu pauzu i praktično osigurala trijumf. Do isteka sat vremena igre, mreža Osasune zatresla se još dva puta, te mesta za iznenađenje nije bilo. Osasuna je uspela da stigne tek do počasnog gola.

REAL MADRID /SIM/ - VILJAREAL /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Situacija nije bila povoljno. Viljareal je poveo i sa minimalnim vođstvom otišao na pauzu. Ali, Real je na isteku sat vremena igre izjednačio, a desetak minuta pre kraja meča režirao potpuni preokret. Izgleda da je danas bio vaš dan.

FEJENORD /SIM/ - VVV VENLO /SIM/ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Još jedan lagano zaokružen par na simulacijama. Tim iz Roterdama meč je rešio još na poluvremenu, kada je gost imao dva gola zaostatka. Pobednik se nije dovodio u pitanje, a potvrda toga stigla je sa još dva gola Fejenorda.

LEGIJA/SIM/ - KRAKOVIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Nisu simulacije poljskih timova bile čest slučaj na vašim tiketima, ali bi posle rutinskog trijumfa Legije trebalo da razmislite da malo "pojačate" upravo sa parovima iz Ekstraklase. Domaćin je poveo u prvom poluvremenu, ali je pitanje pobednika rešeno tek u nastavku, kada je tim iz Varšave još dva puta tresao mrežu.

PRECRTANO

KELN - MAJNC (tip 1, kvota 1,95) - 2:2

Izuzetno zanimljiv i neizvestan okršaj između Kelna i Majnca na Energi stadionu, ali ne i tako kvalitetna fudbalska partija. Takav utisak je ostao nakon serije loših reakcija odbrana dva tima, pa se podela plena može smatrati ravnopravnim ishodom, iako će domaćin imati više razloga da žali zbog ispuštene šanse da se ozbiljno približi poziciji koja vodi u Evropu naredne sezone - 2:2 (1:0).

Opširnije OVDE.

VEHEN - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,65) - 2:1

Sumrak favorita u nedeljnom programu 26. kola Cvajte kompletirao je Štutgart, izgubivši u Visbadenu. Pogađate, golom u nadoknadi. Ovo je Vehenu bila druga uzastopna pobeda posle martovskih 6:2 u Osnabriku, dovoljna za poziciju koja vodi u baraž. Trenutno.

ARMINIJA BILEFELD - OSNABRIK (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Ista meta – isto odstojanje. Zadržala je Arminija ogromnu prednost, ima i dalje sedam bodova više od Hamburga, ali je propustila priliku da načini jedan od odlučujućih koraka ka plasmanu u Bundesligu posle 11 godina. Tim iz Bilefelda sve do nadoknade vremena držao je sigurno vođstvo nad osrednjim Osnabrikom, ali je u dramatičnom finišu primio gol i ostao bez još dva boda – 1:1.

Opširnije OVDE.

EMEN /SIM/ - AJAKS /SIM/ (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Još jedan neočekivan kiks favorita. I ponovo nije bilo čak ni indicija da će "vaš" tim moći da okrene. Činilo se da je taj jedan gol slabašnog Emena biti sve od domaćina, ali su nas sve šokirala još dva gola u mreži Ajaksa u nastavku. Velikan iz Amsterdama uspeo je samo da ublaži prednost počasnim golom.



tagovi

rezime danasportsko klađenjetipovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara