Marko Marković (©MOZZART)
Marko Marković (©MOZZART)

Sirtaki s Markom, po taktu MOZZART brojeva

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.07.20. | 12:33

Brutalno savršeni “Macbook Pro 13”, otišao je u ruke Marka Markovića, eksperta za grčki Kino i grčki Tombo…Čestitamo, jer on je u poslednje vreme konstantno u repu glavnih premija u takmičenjima s MOZZART brojevima!

Brojevi kad govore, šampioni ćute, tipuju i smeraju! Šta za to vreme radi MOZZART? E pa zbraja rezultate, postavljajući izazove, što smo od poslednjeg dana prošlog meseca, pa do šestog jula mogli da vidimo u takmičenju u igrama grčki Kino i grčki Tombo. Izazov je bio prejak uz glavnu premiju, moćni “Macbook Pro 13”.

Kako se računar koji bi zadovoljio i specijalistu projektnog biroa NASA sviđa novosadskom maheru Marku Markoviću?

Izabrane vesti

“Super, savršeno, ali i očekivano. Specijalista sam za helenske igre s brojevima, a bio sam blizu glavne premije i u takmičenjima koje ste u prethodno vreme priređivali. Istina, oni mobilni telefoni su mi izmakli za dlaku, i zato znajte da “Macbook Pro 13” nije tek tako u mojim rukama. Sirtaki sa brojevima je moj igrački poziv”

Znači, imamo posla sa pravim profesionalcem, čovekom od zanata, koji je došao do odličnog alata za igru preko veba?

“Jeste, dobar je računar, ne sporim, ali kao što sam doneo odluku da igram u MOZZART svetu, tako odlučujem da premiju darujem bratu. Računam, njemu je zbog posla sad zaista potreban, a ja… Pa, bez obzira na uređaj, igra mora da teče, pa savetujem da se usput i preko telefona odigra tiket u pokretu. Igram stalno, naglašavam zabave radi, ume da me krene, zato me se pazite. Biće još ovakvih susreta”, kaže Marko, a mi ga pitamo kakve to tajne moći koristi za pobede u grčkom Kinu i grčkom Tombu?

“Pefkohori je bio prva lokacija gde sam počeo da igram ove igre. Valjda, talija izvorne zemlje, ili moja upornost. Ne znam šta da vam kažem osim da igram, i ne nerviram se kada mi ne ide, jer znam da moj sistem u nekom trenutku mora da donese rezultate”.

Zadovoljan je Marko Marković, a kako i ne bi kada je uspeo da bude najbolji u zaista žestokoj takmičarskoj konkurenciji. Kakva je njegova vizija o sopstvenom plasmanu na nekim novim takmičarskim tabelama?

“Čuvajte me se, poručujem ostalim igračima! Ako hoćete da me pobedite, morate debelo da se oznojite, pa i da razgibate prste. To vam je jedan deo izazova, a drugi će biti moja mala molba ako dozvolite”

Razume se, kao pobednik ovog takmičenja Marko se MOZZART igračkom svetu obraća sledećim rečima: ”Šta vam fali na mozzartbet.com sajtu? Malo li je igara na brojeve, sportskog klađenja, čega sve ne… Ja mislim da je zabave dovoljno na vebu, da ne trčimo jedni drugima gde nas sve vreba zaraza! Ovih dana, što ste najdražima dalje, to ste im bliže, a na MOZZART veb sajtu svi smo zajedno, zato tipujte i uživajte. Ja idem ponovo na svoje omiljene brojeve”!

Zaključak nećemo izvoditi! Vidite li ga sami? Mislite li da možete da „stanete na crtu“ Marku Markoviću? Samo izvolite, a najbolji način da izazovete šampiona je da se latite MOZZART igara s brojevima, grčkog Kina i grčkog Tomba, ili neke druge igre… Vi birate, vi DONOSITE ODLUKU, a mi nagrađujemo najbolje!


tagovi

grčki kinobrojevitakmičenjeMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara