"Uroš Spajić"
"Uroš Spajić"

Spajiću ispunjena želja - u Anderlehtu do 2021!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.03.17. | 20:25

Tuluz je prošlost

Uroš SpajićNekako u žurbi, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2016. godine, Uroš Spajić je avionom napustio Tuluz i zaputio se ka Briselu. Rizičan potez, ali po svemu sudeći - pun pogodak! Srpski reprezentativac je uspeo da za kratko vreme ubedi upravu Anderlehta da je on taj i danas i zvanično postao igrač najtrofejnijeg belgijskog kluba.

Anderleht je na klupskom sajtu saopštio da je od Tuluza otkupio ugovor 24-godišnjeg srpskog defanzivca, iako takva opcija nije bila predviđena prvobitnim sporazumom. Očigledno se ljudima u Briselu veoma dopalo ono što su videli od Spajića, koji je u Anderlehtu igrao i desnog beka i štopera.

Izabrane vesti

Finansijski detalji nisu objavljeni, dok je ugovor potpisan na period do 2021. godine sa opcijom da se saradnja produži na još jednu, dodatu sezonu.
"Veoma sam srećan što sam potpisao dugoročan ugovor sa Anderlehtom. Hvala upravi kluba na poverenju. Ovde se osećam sjajno i nadam se da ću se svima koji su me ovako toplo dočekali odužiti brojnim trofejima", kratko je rekao Spajić.

Tek da podsetimo iako smo sigurni da znate - Spajić se našao i na spisku srpskog selektora Slavoljuba Muslina za predstojeći duel sa Gruzijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

(FOTO: rsca.be)


tagovi

AnderlehtBelgijaEvropaŽupiler Pro ligaUroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara