TREĆA SMENA: Lajović, NBA i podvlačenje crte u Čileu

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.02.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

HUAČIPATO - PALESTINO, 01.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Čile 1)

Poslednjih 90 minuta u sezoni za obe ekipe. Palestinu večerašnji meč nema nikakav rezultatski značaj, jer je već obezbedio mesto u kvalifikacijama za Kopa Libertadores, dok Huačipato ima imperativ pobede ukoliko ne želi da zavisi od drugih timova. Imaće domaćin vraški težak zadatak, s obzirom da Palestino na prethodnih 12 utakmica nije poražen, a pride ga ni Huačipato nije savladao na poslednjih pet međusobnih utakmica.

ZELEDON - SAPRISA, 03.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Ne cvetaju ruže Saprisi na startu prvenstva Kostarike. Najtrofejniji klub u zemlji u uvodnih šest rundi šampionata ima tek dve pobede i bodovni saldo moraće da popravi što pre. Gostovanje Zeledonu u poslednjem meču sedmog kola biće odlična prilika da krene. Domaćin je poslednji na tabeli, ima jedan trijumf, mrežu je sačuvao samo jednom i pride nije savladao Saprisu na prethodnih 13 međusobnih utakmica.

BOSTON - TORONTO, 01.30

(Košarka, NBA)

Ne igraju Seltiksi dobro u poslednje vreme. Posle odličnog starta, Boston je na prethodnih sedam mečeva zabeležio dve pobede. Toronto je s druge strane u usponu forme, pošto je slavio na pet od poslednjih šest utakmica. Početkom 2021. slavio je Boston, baš kao i na meču pre tog, u majstorici četvrtfinala prošle sezone.

GOLDEN STEJT - ORLANDO, 04.00

(Košarka, NBA)

Dve odlične individualne partije Stefa Karija sa početka nedelje njegovi saigrači nisu uspeli da isprate, ali pre dva dana protiv San Antonija jesu, pa su Voriorsi posle dva poraza upisali pobedu. Očekuje se da Kari bude predvodnik Golden Stejta i večeras, protiv Orlanda, ekipe koja na prethodnih sedam mečeva ima jedan trijumf i od koje Voriorsi na svom terenu nisu poraženi još od 2012. godine.

ZVEREV - MANARINO, 04,20

(Tenis, Australijan open)

Ko bi rekao da će do okršaja dvojice tenisera Manarino biti onaj sa manje izgubljenih setova. Zapravo, Francuz ni Novaku ni Kecmanoviću nije prepustio nijedan. Zverev se s druge strane više nego što se očekivalo pomučio u prvom kolu protiv Girona u meču koji je trajao gotovo tri sata. U drugom je već bio na visokom nivou, rutinski je savladao Kresija, a isto se očekuje i protiv Manarina, kojeg je dobio u svakom od dosadašnjih pet međusobnih duela.

(1,15) Zverev - Manarino (4,70)

LAJOVIĆ - MARTINEZ, 05.35

(Tenis, Australijan open)

Pokušaće Dušan Lajović u petak ujutru da po drugi put u karijeri izbori plasman u osminu finala nekog od grend slem turnira. Na tom putu stajaće mu 87. igrač sveta Pedro Martinez, koji je oba prethodna rivala dobio identičnim rezultatom - 3:1. Lajović je na dosadašnja dva meča proveo nešto više vremena na terenu, pošto je protiv Stahovskog igrao odlučujući, peti set, ali u ovaj duel ulazi kao favorit, ne samo zbog pozicije na ATP ranku, već i zbog dve pobede u dosadašnja dva okršaja sa Špancem.

(1,75) Lajović - Martinez (1,95)

VILIJAMS - POTAPOVA, 03.05

(Tenis, Australijan open)

Godine joj ne mogu ništa. Iako je zagazila u 40. Serena Vilijams je u prethodne dve runde još jednom pokazala dominantnu igru i za ukupno tek nešto više od dva sata tenisa preskočila dva stepenika u Melburnu. Problema ne bi trebalo da ima ni sa više nego duplo mlađom Potapovom, koja je doduše takođe bez mnogo muke stigla do treće runde. U prvom kolu čak eliminisala i favorizovanu Riske, ali ako je suditi na osnovu meča koji je prošle godine odigrala u prvom kolu Australijan opena upravo protiv Serene (0:6, 3:6 za sat vremena) reklo bi se da se za Ruskinju takmičenje ovde završava.

(1,10) Vilijams - Potapova (5,80)


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara