FOTO: Instagram (Charlote Kirk) / Reuters
FOTO: Instagram (Charlote Kirk) / Reuters

Uz Šarlotu niko ne bi želeo da hoda sam: Bivši igrač Liverpula zaplivao u novu romansu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 04:28

Džermejn Penant se ne smiruje

Jedan od natalentovanijih engleskih napadača s početka 21. veka uvek je bio u krugu "ludih glava" ispod radara. Verovatno je Džermejn Penant među potcenjenijima u ovoj kategoriji, a na takav zaključak navodi njegova pozamašna biografija kontroverznih događaja.

Primera radi, još kao 20-godišnjak dobio je zabranu vožnje na 16 meseci zbog toga što je u alkoholisanom stanju Mercedesom udario u banderu, a kasnije se od silnog pijanstva predstavljao u policijskoj stanici kao Ešli Kol. Ponovio je prekršaj i odležao u zatvoru 30 dana, a onda dva meseca s nanogicom igrao utakmice Premijer lige. Bilo je i nekih baš bizarnih situacija, poput one kada je parkirao Porše i nikad ga više nije koristio. Auto je dospeo u žižu javnosti jer je bilo neshvatljivo kako neko nije platio parking mesto za pet meseci, samo da bi se ispostavilo da je napušteno vozilo Penantovo.

Izabrane vesti

Engleski mediji zabeležili su dvocifreni broj manekenki i glumica sa kojima je bivše krilo Liverpula bio u nekoj vrsti veze, a nakon što je raskinuo sa rijaliti zvezdom Džes Impijaci, stupio je u najnoviju sa britanskom glumicom Šarlotom Kirk. Dok je nastupao na Enfildu od 2006. do 2009. godine Penant nikada nije hodao sam, imao je veliki vetar u leđa s tribina kultnog stadiona, a sudeći prema fotografijama gospođice Kirk, verujemo da je moto liverpulovih navijača preneo i na kasniji život. Ko bi zaboga poželeo da hoda sam pored gospođe Šarlote!



tagovi

EXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara