Bianka Buša (©Starsport)
Bianka Buša (©Starsport)

Bianka Buša se vraća u Tursku

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.04.22. | 16:31

Prema pisanju tamošnjih medija srpska reprezentativka će pojačati PTT Ankaru

Srpska reprezentativka Bianka Buša mogla bi da se vrati naredne sezone u Tursku. Prema pisanju sajta "Voleybolmagazin" trebalo bi da pojača ekipu PTT Ankare.

Nedavno je isti portal objavio da u turski klub stiže mlada Sara Carić, tako da ukoliko informacije budu i zvanično potvrđene, srpski tandem će zaigrati zajedno i na klupskoj sceni. Obe su bile deo ekipe koja je prethodne godine u Beogradu osvojila srebro na Evropskom prvenstvu u dresu Srbije.

Izabrane vesti

Buša je tekuću sezonu započela u Lokomotivi iz Kalinjingrada, ali u Rusiji nije ostavila dublji trag zbog zdrastvenih problema. Imala je povrede, bila je i bolesna, pa je sve to uticalo da ne pomogne klubu kako je bilo planirano. U februaru je sasvim logično došlo do raskida saradnje.

Naredni period Bianka je iskoristila da u Istanbulu odradi hiruški zahvat na prstu na ruci i da se oporavi i spremi za reprezentativne izazove i narednu klupsku sezonu.

Ukoliko potpiše za PTT to će biti njen povratak u Tursku, jer je tokom sezone 2020-2021 nosila dres Fenerbahčea.

Bianka Buša je profesionalnu karijeru u Srbiji počela u Poštaru, a posle toga je igrala za Vizuru, Vićencu, Montekjari, Hemik Police, Albu Blaž, Fenerbahče i Lokomotivu iz Kalinjingrada.


tagovi

Bianka BušaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara