(©waterpoloserbia.org)
(©waterpoloserbia.org)

Delfini na suvom, ali važno je da se radi

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 11:13

Na Košutnjaku počeli treninzi vaterpolo reprezentacije Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije vratila se danas treninzima nakon poduže pauze. Popularni Delfini još neće smeti da ulaze u bazene, ali je najvažnije rad počeo. Savezni selektor Dejan Savić je danas okupio ekipu na rad u sali i teretani Zavoda za sport i omladinu na Košutnjaku. Oko 20 igrača se pojavilo, a očekuje se da u narednom periodu bude i svih 27 koliko ih je na spisku.

"Uvek lepo kada smo tu. Najvažniji deo prvog dana je bio sastanak na kojem su momci saznali kakve su nam ideje, koje ovoga puta zavise od spoljnih okolnosti. Ovako ćemo da radimo ove nedelje, a već naredne će biti drugačije" rekao je kratko selektor Savić.

Izabrane vesti

U ekipi je, kao i uvek odlična atmosfera. Prvi trening je bio u dve grupi, posle razgibavanja u sali, jedni su otišli u teretanu, dom su se drugi "bavil" košarkom. Posle sat vremena došlo je do rokade, a tako će biti svakog dana.

"Dobro je da smo krenuli, ovakve obaveze uvek prijaju. Moramo da ostanemo u formi bez obzira kakvi će kalendari takmičenja da budu" jasan je Sava Ranđelović.


tagovi

Dejan SavićSava Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara