Imaćemo najjaču ligu u Evropi: Partizan dogovorio četiri jaka pojačanja

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 00:00

Stižu Milan Aleksić, Nemanja Vico i Dimitrije Rističević, kao i reprezentativac SAD Aleks Boven

Srbija bi naredne sezone mogla da ima jedan od najjačih vaterpolo šampionata u Evropi. Kako saznaje portal Vaterpolo vesti, Partizan je dogovorio dovođenje četvorice igrača. U pitanju su srpski reprezentativci, Milan Aleksić, Nemanja Vico i Dimitrije Rističević, kao i reprezentativac SAD Aleks Boven.

Svi srpski reprezentativci su već ostavili traga na Banjici. Aleksić je za crno-bele debitovao sa 17 godina, a za prvi tim od 2003. do 2012. godine, osvojio je šest duplih kruna, Ligu šampiona i Superkup Evrope. Posle crno-belih sedam godina je nastupao za Solnok, dok je 2019. godine prešao u Barselonetu.

Izabrane vesti

Vico je stigao 2012. godine i dve titule šampiona Srbije i jedan Kup Srbije, dok je Rističević osvojio duplu krunu u sezoni 2015/2016. Vico je ponikao u Primorcu, a u Partizanu je ostao do 2016. godine. Potom je igrao za Vuljagmeni i Trst. Rističević je nastupao još za francuski Marselj, italijansku Kataniju i Novi Beograd.

Boven je sa reprezentacijom SAD je igrao na Olimpijskim igrama u Riju, a nastupao je u mađarskom Miškolcu, potom prešao u Mladost iz Zagreba, a u prethodnoj sezoni je bio prvotimac grčkog Apolona.


tagovi

VK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara