©volleyballworld
©volleyballworld

Let nije potrajao, Srbija doživela peti uzastopni poraz

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 11:55

Nemačka glatko do trijumfa – 3:0

Sjajno je krenula Srbija u Ligi nacija u Riminiju, bila je otkrovenje posle prva dva vikenda, ali taj let nije potrajao.

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je danas peti uzastopni poraz i potonula je u donji deo tabele. Meru našem državnom timu uzela je Nemačka, koja je lako slavila sa 3:0 u setovima – 25:23, 25:16, 25:21.

Izabrane vesti

Igrala je Srbija i danas bez Katarine Lazović i Sare Carić, dve najbolje poenterke u dosadašnjem delu turnira, što se i te kako odrazilo na igru ekipe.

Tim koji vodi Aleksandar Vasiljev je dobro otvorio meč, poveo je 4:0, pa 5:1, ali je Nemačka ekspresno stigla do 5:5 i vratila se u egal. Poslednji trzaj našeg tima bilo je vođstvo od 19:18, međutim, rival je odmah preokrenuo i uspeo da odbrani tu prednost do završetka prvog seta.

U drugom borbe nije ni bilo, Nemačka je povela 9:5 i samo povećavala prednost kako je set odmicao, nije ni dala mogućnost Srbiji da se vrati u igru.

Treći set je doneo ravnopravnu igru, imala je Srbija vođstvo pred kraj set, povela je 21:20, ali je ponovo na tome stole i dopustila Nemicama maksimalnu pobedu.

Najefikasnije u srpskom timu bile su Vanja Savić sa 13 i Sara Lozo sa 10 poena.


tagovi

Liga nacija za odbojkašiceženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara