Mišel Bodegas (©Reuters)
Mišel Bodegas (©Reuters)

Novi Beograd centarsku poziciju popunjava reprezentativcem Italije

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.06.21. | 23:51

Vladimir Vujasinović već je sarađivao sa Mišelom Bodegasom

Zamisao Vladimira Vujasinovića, ali i svih čelnih ljudi Novog Beograda je da na jednom mestu okupe reprezentativce Srbije koji će u narednim godinama nositi naš državni tim. Sklopio je Novi Beograd resprektabilan sastav, ali ne mogu sve pozicije da se popune samo domaćim igračima.

Osnovu će činiti reprezentativci Srbije, a tim će biti začinjen sa nekoliko stranaca. Grk Angelos Vlahopulos i brazilski golman Žoao Pedro Koimbra će biti dvojac inostranih pojačanja, a Novi Beograd će i centarsku poziciju kompletirati dovođenjem igrača koji ne poseduje srpski pasoš.

Izabrane vesti

Blizu je Novi Beograd da zaokruži sastav, govorio je o tome Vladimir Vujasinović prilikom predstavljanja Dušana Mandića, prvog pojačanja Novog Beograda. Ostalo je da se utanače detalji, a centarsku poziciju bi prema poslednjim informacijama trebalo da kompletira Mišel Bodegas. Vladimir Vujasinović je sa iskusnim i namazanim sidrašem sarađivao u Pro Reku i savršeno dobro zna šta Bodegas može da mu donese.

Mišel Bodegas je prethodne sezone nosio kapicu Barselonete sa kojom je stigao do polufinala Lige šampiona, a oprostio se od španskog kluba osvajanjem duple krune. Sa reprezentacijom Italije je osvojio bronzu u Rio de Žaneiru, a zlatnu medalju je namestio oko vrata na Svetskom prvenstvu 2019. godine.

Strahinja i Viktor Rašović, Duško i Gojko Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović i Đorđe Vučinić biće promovisani u nova pojačanja Novog Beograda najverovatnije po povratku reprezentacije Srbije sa priprema iz Kranja.


tagovi

VK Novi Beogradvaterpolovaterpolo Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara