Određeni termini polufinala Kupa Srbije za odbojkaše i odbojkašice

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 18:36

Titulu brane Vojvodina i Ub

Prve polufinalne utakmice 56. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša odigraće se 3. i 4. februara, saopštio je Dušan Keser, direktor takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije. Partizan će u sredu, 3. februara, od 19.00 časova ugostiti Ribnicu iz Kraljeva, dok će novosadska Vojvodina, aktuelni pobednik Kupa Srbije, dočekati Radnički iz Kragujevca u četvrtak, 4. februara, od 17.30 časova.

Druge polufinalne utakmice utakmice na programu su 16. februara, a ukoliko obe ekipe ostvare po pobedu, finalistu će odrediti bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Izabrane vesti

U konkurenciji odbojkašica Jedinstvo iz Stare Pazove ugostiće Ub u utorak, 2. februara, od 19.00 časova, dok će Železničar iz Lajkovca i TENT iz Obrenovca igrati u sredu, 3. februara, od 17.00 časova u prvim polufinalnim utakmicama 55. Kupa Srbije. Propozicije Kupa Srbije za dame ne razlikuju se od onih iz muške konkurencije.



tagovi

kup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara